Assistent till EQT

Assistent till EQT

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. Uppdraget är en visstidsanställning som beräknas pågå till och med februari 2023 med chans till förlängning. Placering för uppdraget är i EQTs moderna och interaktiva lokaler mitt i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som assistent på EQT kommer du att supporta och jobba nära flera nyckelpersoner och på ett serviceinriktat och proaktivt arbetssätt underlätta arbetet i deras vardag. Personerna du kommer stödja befinner sig ibland på resande fot eller sitter i möten vilket innebär att en del av arbetet består av att stötta dem på distans. I ditt arbete förväntas du ligga steget före i ditt arbete och med hjälp av ett stort assistentteam kommer du få en värdefull tillhörighet och kunskapsbank.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Ansvar för kalendrar samt koordinering och bokning av interna och externa möten på ett professionellt och strukturerat sätt
  • Koordinering och bokning av resor
  • Hantering och av kvitton, fakturor och avtal
  • Förbereda och sammanställa material och presentationer
  • Organisera telefon- och videokonferenser
Din bakgrund
Vi söker dig som är tillgänglig för detta spännande uppdrag omgående - en prestigelös och ansvarstagande person som har erfarenhet från en administrativ eller assisterande roll, du tycker om att ge service på högsta nivå. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara bekväm med att kommunikationen sker på engelska samt vara bevandrad i Google-miljön.

Vidare behöver du ha en koordinerande och administrativ ådra. Vi värderar egenskaper som noggrannhet och struktur då rollen innefattar att man kan prioritera och hantera många uppgifter parallellt, med krav att leverera mot deadlines.

Med hög integritet och erfarenhet inom administration och assistering är du trygg i din roll och känner dig bekväm med att ta egna beslut. Du vill alltid ligga steget före för att på bästa sätt underlätta för din omgivning. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners.

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Om EQT
EQT är en syftesdriven global investeringsorganisation som enbart fokuserar på strategier för aktivt ägande. Med ett nordiskt arv och ett globalt tankesätt har EQT ett track record av stabil och attraktiv avkastning inom flera geografiska områden, sektorer och strategier som sträcker sig över nära tre årtionden. EQT har investeringsstrategier som täcker alla faser i ett företags utveckling, från start-up till mogna faser. Per den 30 september 2022 hade EQT EUR 92 miljarder i förvaltat kapital inom två affärssegment - Private Capital och Real Assets, och BPEA hade EUR 22 miljarder i förvaltat kapital. Med rötterna i Wallenbergfamiljens entreprenöriella tankesätt och filosofi om långsiktigt ägande styrs EQT av ett antal djupt förankrade värderingar och en tydlig företagskultur. EQT förvaltar och rådger flera fonder och investeringsenheter som investerar över hela världen med målsättningen att framtidssäkra bolag, skapa attraktiv avkastning och ha en positiv påverkan med allt EQT gör.

EQT AB-koncernen avser EQT AB (publ) och dess direkta och indirekta dotterbolag, vilka inkluderar general partners och juridiska personer som rådger EQT-fonder samt EQT-fonders fondförvaltare. EQT och BPEA har tillsammans kontor i 24 länder i Europa, Asien-Stillahavsområdet och Nordamerika, och har mer än 1 750 medarbetare.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.