Montör till EMS- Group Stockholm

Montör till EMS- Group Stockholm

Om företaget

EMS Group säljer, servar och reparerar hjullastare, band och hjulgrävare och är generalagent för Daemo, Takeuchi och Hyundai. Vi är företaget som sätter dig som kund främst och vårt mål är att ge våra kunder högsta kvalité på produkter och service.
EMS Group har kontor i Stockholm, Göteborg och Sundsvall samt återförsäljare i Orsa, Mariestad och Ringarum. Vi har lång erfarenhet från branschen och företaget präglas av en gedigen kunskap och kompetens av handel och service med entreprenadmaskiner.

Vi fortsätter att satsa och just nu behöver vi förstärka vår med en montör/utrustare av entreprenadmaskiner till vår verkstad i Stockholm. Vi erbjuder en roll där du får möjligheten att arbeta med dom ledande varumärkena på marknaden och en arbetsplats där vi har kul tillsammans oavsett vart i organisationen du arbetar. Vi respekterar och stöttar varandra i vårt arbete så att vi tillsammans kan fortsätta att nå framgång.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Jens Ström 08-409 144 46. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Jens Strom
Telefon 08-409 144 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som montör kommer du att arbeta med att kundanpassa entreprenadmaskiner efter kundensönskemål när det kommer till mekanik, hydraulik och elektronik. I dina arbetsmoment ingår svetsning och mekaniks bearbetning samt dokumentation av utfört arbete.

För att matcha rollen som montör ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du besitter goda kunskaper inom elektronik och hydraulik. Har du även arbetat med entreprenadmaskiner eller andra tunga fordon ser vi detta som meriterande.
Som person är du prestigelös och inger förtroende, du är kreativ i ditt sätt att arbeta och du trivs i roll där du får ta ansvar och samarbeta i grupp.