Ekonomiassistent till ELU Konsult i Stockholm

Ekonomiassistent till ELU Konsult i Stockholm

Nu söker vi en ekonomiassistent till ELU konsult, ett ingenjörsföretag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet som ekonomiassistent men söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt med dina processer, men även i ett team där ni gemensamt känner ansvar för helheten? Gillar du att leverera god service till resten av organisationen? Då kan detta vara tjänsten för dig, vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ELU är ett konsultbolag som verkligen satsar på sin personal. Förutom en god grundlön och möjlighet till vinstdelning får du ett generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag på 5000 kr/år och tjänstepension. Utöver det får du tillgång till företagshälsovård, betald mobil, rikskuponger samt andra förmåner och rabatter genom Benifys medarbetarportal.

Den sociala trivseln är väldigt viktig på ELU. Bolaget firar framgångar när de når uppsatta mål samt har kontinuerliga trivselaktiviteter utöver de regelbundna jul- och sommarmiddagarna. De har dessutom avtal med en massör som regelbundet kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför jobbet. Vi försöker alltid tillmötesgå våra medarbetares behov för att uppnå en balans i livet.

ELU har idag cirka 215 anställda och på ekonomiavdelningen jobbar 6 personer. Det är fortfarande ett familjärt bolag där medarbetartrivseln är hög och anställningsperioderna långa. Ekonomiteamet trivs jättebra med varandra och du kommer komma in i en positiv grupp där samarbete både är självklart och förväntas. ELU är dessutom ett välmående bolag som gått med vinst ända sedan starten för över 50 år sedan.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent på ELU är det väldigt viktigt med mycket goda bokföringskunskaper och erfarenhet av hantering av leverantörsfakturor då du bland annat kommer att:
  • Ansvara för hantering av leverantörsreskontra med hela flödet från ankomst till betalning
  • Hantera nya kunder och nya leverantörer
  • Ha kontakt med bolagets leverantörer för förbättrade faktureringsrutiner (e-fakturering)
  • Föra register över inventarier och avskrivningar
  • Utföra löpande redovisning och avstämningar
  • Fakturera kunder och hantera priser
  • Vara behjälplig i redovisningsavdelningens dagliga arbete samt månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i ekonomiavdelningens utvecklingsprojekt som ska leda till effektivare rutiner och processer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 6 personer där samtliga har ett uttalat ansvarsområde. Gruppen arbetar i nära samarbete där stöd och hjälp bara är en fråga bort. Ekonomiavdelningen sitter i öppet landskap i fräscha lokaler på Valhallavägen i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse av bokföring och redovisning och är van att arbeta med hela flödet av leverantörsfakturor. Du har god teknisk kompetens och förståelse för system och program.

Som person är du positiv, nyfiken och lösningsorienterad. Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du har god kunskap i Excel och har du erfarenhet av att arbeta med Visma Control är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ett tjänsteproducerande företag eller en projektorganisation.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/