Projektledare till EKC Sverige, en del av Saferoad Group

Projektledare till EKC Sverige, en del av Saferoad Group

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta på ett av Sveriges största vägmarkeringsföretag? Har du erfarenhet av att leda och driva projekt inom entreprenadbranschen? Då kan du vara EKC Sveriges nya projektledare!

I rollen som projektledare har du en central roll där du ansvarar för att dina projektmål uppfylls. Ditt fokus är att driva projekten framåt utifrån tidsplan och budgetmål.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Leda, planera och följa upp arbetet i de projekt du ansvarar för.
  • Deltaga vid kund- och byggmöten.
  • Planera verksamheten, både lång- och kortsiktigt.
  • Ansvara för arbetsledning över 10-15 personer.
  • Kontroll av avtal och handlingar samt framtagande av arbetsprogram.
Hos EKC Sverige får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, prestigelös kultur och lojala medarbetare.

Krav på person

För att du ska passa i rollen som projektledare behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och flexibel. Du är ansvarsfull, självgående och trivs med utmaningar. Vi ser också att du har lämplig högskoleutbildning, alternativt likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen som projektledare krävs vidare:
  • Erfarenhet av arbetsledning.
  • Ekonomiskt ansvar i tidigare roller.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Körkort B är ett krav, körkort C är meriterande.
  • Flytande svenska i både tal och skrift.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektledare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 40 tim/vecka
Plats: Huddinge, Stockholm

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projektledning, EKC Sverige, Saferoad, platschef, arbetsledare, arbetsledning, driftchef, driftledare, teamledare, tidplaner, projekt, väglinjer, vägmarkeringar, trafiklinjer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 26 okt (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EKC Sverige är ett av Sveriges största vägmarkeringsföretag som även är verksam i flera länder i Europa. EKC Sverige är en del av Saferoad Group som hanterar trafiksäkerhet och utvecklar infrastruktur. Bolaget har i dagsläget cirka 40 anställda och omsätter 120 milj. Kontor finns i Kumla, Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.ekc.se och www.saferoad.com