Driftledare/Projektledare till EKC Sverige

Driftledare/Projektledare till EKC Sverige

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på Sveriges största vägmarkeringsföretag? Har du erfarenhet av att leda och driva projekt inom entreprenadbranschen? Då kan du vara EKC Sveriges nya driftledare/projektledare!

I rollen som driftledare/projektledare har du en central roll där du ansvarar för att dina projektmål uppfylls. Ditt fokus är att driva projekten framåt utifrån tidsplan och budgetmål. Du kommer att jobba i tätt samarbete med de andra driftledarna/projektledarna.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
 • Leda, planera och följa upp arbetet i de projekt du ansvarar för.
 • Deltaga vid kund- och byggmöten.
 • Planera verksamheten, både lång- och kortsiktigt.
 • Ansvara för arbetsledning över 10-15 personer.
 • Kontroll av avtal och handlingar samt framtagande av arbetsprogram.
 • Försäljning
Hos EKC Sverige får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, prestigelös kultur och lojala medarbetare.

Krav på person
För att du ska passa i rollen som projektledare behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad, noggrann och flexibel. Du är ansvarsfull, självgående och trivs med utmaningar. Vi ser också att du har lämplig högskoleutbildning, alternativt likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen som driftledare krävs vidare:
 • Erfarenhet av arbetsledning.
 • Ekonomiskt ansvar i tidigare roller.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • Körkort B är ett krav, körkort C är meriterande.
 • Flytande svenska i både tal och skrift.
 • Erfarenhet av försäljning är meriterande.
 • Goda IT-kunskaper är meriterande.
ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 40 tim/vecka
Plats: Huddinge, Stockholm

Om företaget
EKC Sverige är Sveriges största vägmarkeringsföretag som även är verksamt i flera länder i Europa. EKC Sverige är en del av Saferoad Group som hanterar trafiksäkerhet och utvecklar infrastruktur. Bolaget har i dagsläget cirka 40 anställda och omsätter 150 milj. Kontor finns i Kumla, Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.ekc.se och www.saferoad.com

Om performiq
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten - kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: EKC, Saferoad, Arbetsledare, Projektledare, Drifledare, Driftchef, Platschef, bygg, anläggning, vägsäkerhet, infrastruktur
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.