Säljkonsult/Nätverksrådgivare till EGN Sverige

Säljkonsult/Nätverksrådgivare till EGN Sverige

Motiveras du av att skapa kontakt och relationer med kunder? Drivs du av att se resultat och är beredd att öppna ny dörrar för det?
Sök då denna spännande tjänst idag! Urval sker löpande!

Tjänsten är placerad på Telefonplan och du kommer bli direktrekryterad av vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som säljkonsult/nätverksrådgivare hos EGN Sverige söker du upp chefer och ledare inom svenskt näringsliv för att beskriva vårt erbjudande. Du lyssnar in behov och utmaningar och ger förslag på grupp som kan ge maximalt värdeskapande.
  • Du kommer på ett rådgivande och konsultativt sätt sälja in EGN:s nätverk och medlemskap.
  • Du kommer bygga relation med målgruppen via fysiska möten, telefon och e-post.
Skallkrav
  • Du har tidigare erfarenhet utav att arbeta med försäljning och kundbemötande.
  • Har stor social kompetens och professionell approach, affärsmässig tonalitet och förmåga att på kort tid skapa förtroende.
  • Har god omvärldskoll och intresse för ledarskapsfrågor och näringslivet samt en förståelse för chefers utmaningar och vardag.
  • Du har hög energi, gillar att arbeta i ett högt tempo, samtidigt som du arbetar strukturerat och disciplinerat.
  • Har god svenska och engelska i tal och skrift.
Din profil

Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person som sporras av att öppna dörrar för bra affärer och att vara en del i ett tight team.
Du är skicklig på att kommunicera och är duktig på att bygga relation redan vid en första kontakt.
Du är bekväm med kundkontakt via fysiskt möte eller via telefon och är målmedveten med höga ambitioner.

Att kunna arbeta strukturerat, med fokus och uthållighet samt ha en proaktiv approach är andra egenskaper som behövs för att trivas och lyckas i denna roll.

Här kommer du till ett spännande jobb på ett företag i expansion, där det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Du kommer att arbeta i trivsamma lokaler på Telefonplan. Det här är en perfekt roll för dig som vill få en bra inblick i svenskt näringsliv.

Villkor

Urval sker löpande
Placering: Telefonplan
Start: Omgående
Heltid 8-17
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EGN är ett världsomspännande nätverk med ett gemensamt syfte och en ambition att hjälpa dig som ledare och beslutsfattare att bli bättre och nå längre - varje dag.
Sedan starten 1992 har EGN (Executives' Global Network) skräddarsytt nätverksgrupper för chefer, ledare och specialister. Det som började med en ung mans vision 1992 fick snabbt spridning. Idag erbjuder EGN ett globalt nätverk med 14 000 medlemmar i Europa, Asien, Afrika och Australien.
Tillsammans representeras idag fler än 8 000 företag och 70 yrkesgrupper.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.