Social Content Specialist till Stronger

Social Content Specialist till Stronger

För rekrytering till expansiva Stronger söker vi en Social Content Specialist. Är du en kreativ själ som brinner för att bygga engagemang och skapa content i sociala medier? Gillar du att arbeta med både rörligt och foto och har en bra känsla för storytelling samt gillar att skapa good vibes i social media? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten Social Content Specialist är en högst skapande och kreativ roll där du genom verktyg som bland annat Lightroom, Adobe Premiere/Final Cut skapar kreativa koncept i framförallt sociala medier. Rollen innebär att du ansvarar för att producera content till olika sammanhang och kanaler. Du kommer arbeta med bildredigering, Instagram Photo Scouting samt ansvara för att planera och verkställa lyckosamma kampanjer. Du är ansvarig för uttrycket och bild/film-innehållet av Stronger i deras sociala medier, främst Instagram, Facebook & Youtube. Du blir en tongivande spelare i det kreativa arbetet med att bygga en kommunikativ närvaro, skapa långsiktiga strategier och content-kalendrar för främst Instagram och Instagram Stories.

För att skapa dig en bild av Strongers profil så besök gärna; www.stronger.se

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen som Social Content Specialist har du väldigt goda kunskaper inom sociala medier samt en unik fingertoppskänsla av moodboarding, storytelling och content ur ett varumärkesbyggande perspektiv. Du har tidigare erfarenhet av skapande och varumärkesbyggande i sociala medier och kommer din erfarenhet ifrån en liknade roll inom e-handel ses detta som starkt meriterande. Vidare är du duktig inom digital design och har en fallenhet för vad som engagerar följare i sociala medier som du med din lekfullhet och skicklighet fångar upp. Ditt arbete innebära mycket bildmaterial varför du behöver vara organiserad och planerande i ditt bildsorteringsarbete. En förutsättning för tjänsten är att du har kunskap inom;
  • Adobe - Photoshop, Lightroom, After Effects och Final cut
  • Sketch
  • Apple Keynote
  • Användarkunskaper i Sociala medier
  • All övrig skicklighet i relevanta program/systmem ses som starkt meriterande
Som en del av team Stronger får du möjligheten att ansluta till en framgångsrik organisation under kraftig expansion där rätt person kommer erbjudas mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Holländargatan i centrala Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#socialmedia #content #design #contentspecialist #instagram #ecommerce #ehandel #stronger #ehandelsjobb #jobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Läs mer om E-commerce recruit.