Orderpackare till E-handelsföretag på deltid!

Orderpackare till E-handelsföretag på deltid!

Vi söker dig som vill ta dina första kliv in i e-handelsbranschen, där du ansluter till engagerade och duktiga kollegor. Tjänsten som Orderpackare är på 20 timmar i veckan, varav 12 timmar av dessa föreligger under helger. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och har en god känsla för service.

Om tjänsten
I rollen som orderpackare kommer du ta emot orders, packa och förbereda leverans av varor från vår e-handel. Du ansluter till ett mindre, familjärt företag med ett team om sex medarbetare som alla drivs av hög kvalité, god service och resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;
  • Plockning och packning av beställningar från webbshoppen.
  • Ta emot leveranser och packa upp varor från leverantör.
  • Inventering.
  • Hålla ordning på lagret.
  • Hantera enklare kundärenden för deras kundtjänst
Som en del av oss får du möjligheten att ansluta till ett familjeföretag som står inför en spännande resa med attraktiva produkter inom herraccesoarer. För rätt person kommer det på sikt ges goda utvecklingsmöjligheter inom företaget samt en bra start på din resa inom e-handel.

Om dig
För att vara lyckosam i rollen som orderpackare ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi ställer dock ej detta som ett krav utan ditt driv och intresse för tjänsten kommer bli avgörande. Det är viktigt att du är prestigelös, strukturerad och inte rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Då tjänsten emellanåt innehåller kundkontakter är det viktigt att du är kommunikativ och har en stor fallenhet för kundnöjdhet samt att du har en administrativ ådra. Då majoriteten av våra kunder är internationella är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Kungsholmen i Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse men gärna omgående.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#herraccesoarer#ecommerceassistant #socialmedia #ehandel #ecommerce #ehandelsjobb #jobb #ecommercerecruit #digital #mode
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 sept 2019 (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.