E-commerce Sales Manager till Drycks.se

E-commerce Sales Manager till Drycks.se

För rekrytering till framgångsrika Drycks.se söker vi nu en E-commerce Sales Manager som vill vara med och revolutionera dryckesbranschen. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag och till en bred, mångfacetterad nyckelroll. I rollen ansvarar du för bolagets totala digitala försäljning samtidigt som du förväntas arbeta hands-on i de kreativa elementen. Har du en stor förståelse för e-handel, erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete med digital försäljning? Har du dessutom ett stort affärsdriv och känner starkt för att vara med och bygga en tillväxtresa? - Då har vi den perfekta tjänsten för dig.

Om Drycks.se
Drycks.se är en digital handelsplattform B2B inom dryck och är gren inom företaget Flaivy Nation AB. Drycks.se lanserades 2017 och tjänsten har snabbt vuxit till en mycket välkänd digital aktör på marknaden för både kunder och leverantörer.
Genom teknisk utveckling och innovation utmanar Drycks.se det traditionella grossistledet med målet att förenkla, förnya och effektivisera försäljningen. Genom stor passion för dryck samt teknisk utveckling har bolaget skapat en stark positionering som pionjär på marknaden. Läs gärna mer om oss på www.drycks.se

Om tjänsten
Som E-commerce Sales Manager hos Drycks.se kommer du axla en viktig nyckelroll för bolagets fortsatta expansion. Du tar dig an en bred roll med stor mix av operativt och strategiskt arbete. Ditt övergripande ansvar är att driva och optimera den digitala försäljningen inom verksamhetens B2B segment. Vidare kommer du arbeta hands-on med att skapa och utveckla en säljande grafisk kommunikation. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta att;
  • Jobba med kundsegmentering för att maximera konverteringen till verksamhetens kundgrupper.
  • Planera och genomföra marknadsaktiviteter samt utveckla och driva kampanjer.
  • Analysera trafik för att optimera aktiviteter samt den strategiska produktplacering på site.
  • Genomföra CRM-aktiviteter för att utveckla kundresan
  • Ansvara för kommunikation och innehåll i sociala medier
  • Arbeta med grafiskt innehåll så som att producera banners, nyhetsbrev och andra grafiska element till marknadsaktiviteter och site.
  • Kravställa och samarbeta med externa byråer
  • A/B testning på site och i andra digitala kanaler
  • Konkurrens/-och trendanalyser
Då rollen är nyinrättad i bolaget kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll samt på sikt växa inom bolaget.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som E-commerce Sales Manager är det av stor vikt att du drivs av försäljning, marknadskommunikation, e-handel och resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller motsvarande. Då rollen spänner över hela Drycks online-butik är det viktigt att du drivs av att arbeta hands-on med flera element inom e-handel. Det viktigaste är att du genom din erfarenhet skapat dig en nödvändig bredd i din kompetens med en god helhetsförståelse för e-handel och dess olika flöden. Du har kunskaper inom SEO och är en van användare av Google Analytics. Då rollen omfattar grafiska inslag är det viktigt att du behärskar de grafiska elementen i att skapa kommersiell och säljfrämjande content, kampanjer och budskap. Du behärskar Photoshop, Illustrator och andra Adobe program. Vidare tror vi att du har en relevant kandidatexamen, gärna inom kommunikation, marketing, e-handel eller motsvarande.

Om dig
Rollen som E-commerce Sales Manager är ny hos Drycks.se och ett led i en expansion, vilket ställer krav på att du har ett högt driv, är självständig, initiativtagande och drivs av att få forma och utveckla bolaget. Då rollen är bred är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och att du har ett strategiskt och kommersiellt mindset ser vi som en självklarhet för tjänsten. Du ansluter till ett ungt team som arbetar i ett modernt och expansivt bolag med korta beslutsvägar och vi ser därför att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till bolaget och gruppen. Vidare har du en stark analytiskt sinne och bidrar med en mix av högt driv och stor ödmjukhet. Då rollen kräver breda kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, tydlig samt har en hög servicenivå.

Drycks.se erbjuder dig
Som Drycks.se nya E-commerce Sales Manager komma du in i ett viktigt skede där du får vara med och bygga upp samt utveckla företagets online försäljning med inflytande över såväl din egna arbetsroll och utveckling som bolagets framtida tillväxt. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur med placering på centrala Södermalm i Stockholm. Medarbetarna är Drycks.se viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänstens placering är Sandbacksgatan på Södermalm i Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.
#ecommercesalesmanager #ecommercesales #ehandel #ecommerce #drycks.se #ehandelsjobb #jobb #ecommercerecruit
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.