Sales Executive till Remit

Sales Executive till Remit

Motiveras du av att göra affärer och vill vara en del av ett växande företag inom framtidsbranschen e-handel? Vi söker nu dig som har ett högt driv och som motiveras av möjligheten att vara först ut med nästa generations e-handelsplattform.

Om Remit
Remit är Customer Experience-experter och hjälper företag med digital transformation av kundmöten i kanalerna marknadsföring, e-handel, sälj och service. Remit kommer med kompetens från +100 projekt och jobbar med några av Nordens absolut största bolag.

Som Customer Experience partner till SAP har Remit tillgång en av de mest omfattande CX-sviterna som finns och är en helhetsleverantör och strategisk partner som hjälper företag att långsiktigt lyckas med sin digitala transformation av kundmötet och där e-handeln är central. Under 2021 börjar Remit sälja nästa generations AI-baserade e-commerce och marketing-lösningar baserade på SAP Upscale Commerce och Emarsys. Därför stärker vi nu upp vår säljorganisation med en dedikerad Sales Executive.

Vad du kommer att göra
Som Sales Manager på Remit tar du fullt kommersiellt ansvar för dem första delen av affären där du tillsammans med SAP tar in och kvalificerar nya kunder samt tar dem vidare hela vägen till signerade uppdrag och stängning.
 • Prospektera och boka möten med Remits målkunder
 • Helhetsansvar för säljprocessen, ax till limpa
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer riktade mot Remits målkunder
 • Ansvarig för att utveckla säljprocessen i samråd med organisationen

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt självledarskap, har god komersiell förståelse och är resultatinriktad. Du är strukturerad och effektiv i ditt arbete och motiveras av att göra affärer.
 • 3+ års erfarenhet av kvalificerat sälj (tech/e-handel meriterande)
 • Starkt självledarskap samt god förmåga att leda säljprojekt
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Vad erbjuder Remit dig?
 • Del i ett starkt team av hjälpsamma kollegor som alltid ställer upp för varandra
 • Goda utvecklingsmöjligheter; chansen att utvecklas, växa och ta ansvar tidigt
 • Växande företag med nästa generations e-handelsplattform inom framtidsbranschen e-handel
 • Möjlighet att jobba med spännande företag och personer i ledande befattning i en roll där du ges möjlighet att hjälpa dem lyfta sin e-handel till nästa nivå
 • Kontor vid Stockholm Centralstation
Placering & start
Denna tjänst är placerad på Remits huvudkontor vid Stockholms Centralstation.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Eidering på telefonnummer 070 818 81 55 alternativt via mail på oscar@ecommercerecruit.se.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!
#GROWWITHPASSION #Remit #ecommercerecruit #ecommerce
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.