Researcher till E-commerce Recruit

Researcher till E-commerce Recruit

Vi förstärker teamet i Stockholm och söker dig som vill ansluta till ett unikt och nischat rekryteringsföretag i stark tillväxt. Trivs du i en dynamisk vardag och i en organisation som präglas av passion för att vara bäst på marknaden? Då har vi på E-commerce Recruit den perfekta tjänsten för dig!

Om rollen
Som Researcher är du en viktig länk mellan rekryterarna och kandidatmarknaden. Genom search och headhunting förväntas du identifierar och kontakta relevanta kandidater inom e-handel och digitalt. I nära samarbete med rekryterarna förväntas du förse teamet med kandidater i såväl pågående rekryteringsprocesser som proaktivt för att stärka och utveckla vår position på kandidatmarknaden. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter också innefatta;
  • Arbeta för att ständigt säkerställa en kvalitativ och bra kandidatupplevelse
  • Kommunicera med kandidater för att skapa förståelse för deras nästa karriärsteg
  • Administration och utveckling i rekryteringsverktyget Teamtailor
  • Kommunicera aktuella tjänster/lediga jobb i våra sociala medier
Om dig
För oss är ditt driv, passion och vilja av att utvecklas avgörande för att du ska bli lyckosam i rollen. Vi ser det som en fördel om du tidigare har arbetat inom e-handel och därigenom skapat en förståelse för de olika roller och funktioner som finns inom e-handelsbranschen. Vi ser det även meriterande om du har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter inom rekrytering/HR eller motsvarandeAndra skills vi ser som viktiga för rollen är att;
  • Du är uthållig, lyhörd och noggrann i ditt Researcherarbete
  • Du har passion för människor, nätverkande och är bra på att bygga långsiktiga relationer
  • Du är förtroendeingivande och övertygande i din kommunikation
  • Du är strukturerad, kreativ och lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta
Placering & start
Tjänsten är placerad i nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt & Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Eidering på telefonnummer 070 818 81 55 alternativt via mail: oscar@ecommercerecruit.se.
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

#GROWWITHPASSION #researcher #ecommerce #ecommercerecruit #stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.