Performance Marketing Manager till växande e-handelsbolag i Stockholm!

Performance Marketing Manager till växande e-handelsbolag i Stockholm!

Bolaget befinner sig i en expansiv fas och söker nu en Performance Marketing Manager som vill vara med och påverka bolagets tillväxtresa framåt. Har du ett brinnande intresse för e-handel och data-driven betald marknadsföring, då kan denna tjänsten vara perfekt för dig!

Om tjänsten
I rollen blir du ett välkommet tillskott i ett drivet omnifokuserat bolag. Du kommer vara operativt ansvarig för aktiviteter i trafikdrivande och betalda marknadskanaler med fokus på Paid Social Marketing. Du arbetar i nära samarbete med kollegor i marknadsteamet samt agerar kravställare mot samarbetspartners och byrå. Rollen rapporterar direkt till CEO och övriga arbetsuppgifter som förekommer i rollen är;
  • Operativt driva trafik genom Meta Business för Facebook och Instagram
  • Driva Paid search, Google Shopping och Youtube i samarbete med byrå
  • Vara initiativtagare till- och utvärdera aktiviteter i nya sociala kanaler
  • A/B-testning, dataanalys och rapportering av KPIer samt konverteringsoptimering inom marketing funnel
  • Ansvara för fördelning och uppföljning av budget
Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har god samlad erfarenhet inom betalda marknadskanaler med fokus på Paid Social Marketing. Du har suttit i liknande roller, gärna inom e-handel och arbetat hands on med bl.a. Meta Business och Google Ads. Som person är du självgående, initiativtagande, drivs av försäljning och är genuint intresserad av digital marknadsföring. I övrigt tar du med dig;
  • Trivs i balansen mellan operativt genomförande och övergripande perspektiv
  • Mycket god erfarenhet av Meta Business och Google Analytics
  • God kunskap inom Google Ads med Paid search, Youtube och Shopping
  • God vana av att hantera större budgetvolymer och har haft budgetansvar
  • Engelska flytande i tal och skrift
Bolaget erbjuder
Du ansluter till ett satsande bolag och får möjligheten att vara med och påverka både ditt arbete och verksamhetens fortsatta digitala utveckling framåt.

Placering & start
Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och tillsättning enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Persson på alexandra@ecommercerecruit.se alt. 0768-757799 eller Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se alt. 0709-367040.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.