Performance Marketing Manager till mySafety

Performance Marketing Manager till mySafety

Till Nordens ledande försäkringsbolag inom ID-skydd och vardagssäkerhet söker vi en Performance Marketing Manager med fokus på digital marknadsföring och kundresa i syfte att driva trafik samt optimera kundupplevelsen i kundresan. Företaget står inför en digital transformation utöver det vanliga där Performance Marketing Manager kommer ha en viktigt och central roll. Motiveras du av att bygga en funktion från grunden, vill du ta ett större ansvar på ett företag med stora möjligheter och är sugen på en häftig turnaround? Då kan det vara dig vi söker!

Om mySafety
mySafety Försäkringar startade 1999 och är idag ledande inom ID-skydd och vardagssäkerhet i Sverige, Norge och Finland. Just nu pågår en otroligt spännande och bolagsomfattande digital turnaround där mySafety satsar stort på att växa inom de digitala kanalerna.

Försäkringsbranschen ska göras till något den inte förväntas vara - snabb, rolig och oväntad. Du kommer vara en nyckelspelare på vägen dit.

Om rollen
mySafetys Performance Marketing Manager kommer driva bolagets tillväxt i de digitala kanalerna med stöd och genuint intresse från hela bolaget. Ditt arbete kommer vara avgörande i ett stort förändringsarbete som pågår och dina annonser ska nås av miljontals ögon. Du kommer att sätta strategier, kanalmix och jobba tätt med hela det digitala teamet för att säkerställa att rätt innehåll når rätt personer vid rätt tidpunkt. Du drivs av att jobba både strategiskt och operativt, stå i centrum av förändring och själv driva på förändring. Snabba led, cross-funktionellt arbete, ägandeskap och datadrivna tillvägagångssätt präglar denna roll. Som i en tech-startup - fast med bolagets 20 åriga trygghet och erfarenhet i ryggen.
 • Du kommer säkerställa att rätt personer är försäkrade för rätt saker (i klarspråk; utbilda, driva trafik och konvertera via mySafetys köpta digitala kanaler)
 • Du har förståelse för hela kundresan och arbetar även med retention i köpta digitala kanaler
 • Delta vid framtagandet av långsiktig digital strategi för mySafety
 • Planera, exekvera och utvärdera kampanjer
 • Tätt samarbete med det digitala teamet som erhåller all den content du behöver
 • Äga KPIerna CAC, försäljning och ROAS, per kanal och kampanj
 • Du rapporterar direkt till Head of Digital Sales
Erfarenhet & kompetens
 • Minst 1-3 års erfarenhet av performance marketing och/eller köpt media
 • Goda kunskaper i Facebook/IG ads, Google Ads, Google Analytics, Youtube, display etc. Eller ännu bättre, berätta för oss vilken kanalmix du tror på!
 • Erfarenhet av A/B-testning
 • En team-spelare som är lyhörd, delar kunskap och sätter kunden i fokus
 • Du är nyfiken, ifrågasätter och har koll på trender inom det digitala
Vad erbjuder mySafety
Du ges möjligheten att axla en central och utmanade roll med stort inflytande för att bygga och utveckla digital marknadsföring från grunden. Du erbjuds en spännande resa där du är en nyckelspelare för att ta mySafetys digitala affär till nästa nivå. Du ansluter till ett snabbrörligt bolag under en spännande transformation och till ett team med skickliga medarbetare som är engagerade, ambitiösa och som drivs av en tydlig vision. Medarbetarna är mySafetys viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med en tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Oscar Eidering på telefonnummer 070 818 81 55 alternativt via mail på oscar@ecommercerecruit.se.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.