Performance Marketing Manager till GLAS

Performance Marketing Manager till GLAS

Vi söker en dedikerad och driven Performance Marketing Manager till GLAS i Stockholm. Brinner du för e-handel, smart digital kommunikation och är en fena på paid social kan du vara den vi söker!

Om GLAS
GLAS är ett stockholmsbaserat varumärke som designar och säljer handgjorda och miljövänliga läsglasögon online. Företaget grundades 2018 av Christoffer Sundberg med siktet inställt på att bli världsledande inom produktkategorin. GLAS handgjorda och miljövänliga läsglasögon är av hög kvalité, designade i Stockholm. Vi jobbar för att visa att varken läsglasögon eller det faktum att man blir äldre är ett nödvändigt ont - utan något man kan vara stolt över.

Om tjänsten

Som Performance Marketing Manager har du övergripande ansvar för att driva relevant och kostnadseffektiv trafik till GLAS e-handel. Du kommer genom betald annonsering skapa, hantera och optimera kampanjer genom analys, segmentering och tester. Du blir en viktig spelare i e-handelsteamet där du i nära samarbete är med och driver och utvecklar performance-delen. Du ansvarar för att planera och utföra performance marketing inom områdena;
  • Paid social med fokus på facebook och Instagram
  • Paid search
  • Email campaign management
GLAS befinner sig i kraftig tillväxt kommer det för rätt person ges goda möjligheter att växa inom organisationen.

Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som Performance Marketing Manager tror vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i byrå- eller e-handelsmiljö. Du är självgående, initiativtagande, drivs av försäljning och resultat samt är genuint intresserad av digital marknadsföring/e-handel. Att du har ett starkt analytiskt sinne, är skicklig på siffror och vågar utmana ser vi som självklarheter för tjänsten. Du har utöver detta god kunskap inom;
  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Facebook Business Manager
  • CRO och webbanalys
Vad erbjuder GLAS

Du ges möjligheten att axla en för GLAS räkning viktig och utmanade roll på onlinemarknaden med stora utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en häftig resa där du får möjligheten att vara högst delaktig i att skapa en framgångsrik e-handel för verksamheten. Du ansluter till ett ungt, modernt och framgångsrikt bolag under kraftigt tillväxt och till ett team med skickliga specialister som är engagerade, drivna och med en tydlig vision. Medarbetarna är GLAS viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med en tydlig vi-känsla.

Placering & start

Tjänsten är placerad i Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Oscar Eidering på telefonnummer 070 818 81 55 alternativt via mail på oscar@ecommercerecruit.se.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#GROWWITHPASSION #Performancemarketing #ecommercerecruit #WearGLAS
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.