Paid Social Media Specialist till CAIA

Paid Social Media Specialist till CAIA

Nu letar vi efter en Paid Social Media Specialist som kommer att få huvudansvar för bolagets Paid Social kanaler lokalt och globalt. På CAIA erbjuds du en unik möjlighet att arbeta med riktigt vassa kollegor. Andas och lever du Paid Social? Är du van att arbeta med ROAS och COS? Då har vi den perfekta rollen för dig!


Om CAIA
Skönhetsmärket CAIA har snabbt etablerat sig på marknaden och är idag ett välkänt varumärken inom make-up och hudvård. CAIA Cosmetics är baserat i Stockholm och grundades 2018 av Bianca Ingrosso tillsammans med Vanessa Lindblad och skönhetsveteranerna Jesper Matsch och Mikael Snabb. Tillsammans såg de en unik möjlighet på marknaden för högkvalitativa produkter till ett rimligt pris genom att sälja produkter direkt till konsument, utan mellanhänder.

Om tjänsten
I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara trafikdrivande aktiviteter inom betalda kanaler och optimering av budget utifrån ROAS och verksamhetsmål. Du arbetar operativt med förväntan att ta fram kort- och långsiktiga strategier. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter även bestå av;
 • Paid social marketing inom Facebook, Instagram, TikTok med flera
 • Planering och uppsättning av kampanjer och annonser
 • Optimera, bygga och utveckla kanaler för performance marketing
 • Analys, uppföljning, budgetering, rapportering
 • Optimera och allokera marknadsföringskostnader mellan kanaler, länder och produktkategorier
 • Förstå och bearbeta synergier mellan olika marknadskanalerDå rollen är nyinrättad kommer det ges stora möjligheter framåt att tillsammans med organisationen påverka rollens innehåll och växa tillsammans med bolaget.
Din bakgrund
För att lyckas i rollen har arbetat i en liknande roll sedan tidigare för att kunna bidra med både teoretisk och praktisk kompetens. Du förstår sambandet mellan kommunikation, marknadsföring och försäljning allt för att driva CAIA's Paid Social kanaler framåt. Som person är du drivande, proaktiv och snabbtänkt med en ständig vilja att analysera och testa. Du har ett bra track-record inom performance marketing och brinner för ditt yrke. I övrigt ser vi att du även har följande;
 • God operativ erfarenhet av digitala kampanjer inom Paid Social. Gärna erfarenhet inom Tiktok
 • Analytisk och god erfarenhet av Excel/SQL
 • Meriterade om du har operativ erfarenhet inom SEM
 • God erfarenhet av att hantera större budgetvolymer samt budgetansvar
 • God erfarenhet av konverteringsoptimering
 • Flytande engelska i tal och skrift
  CAIA erbjuder
  CAIA har precis flyttat in i super attraktiva lokaler på bästa adress i centrala Stockholm. Här kommer du ha möjligheten att axla en viktigt nyckelposition på ett företag som är i stark tillväxt.

  Placering & start
  Tjänsten är placerad i Stockholm och tillsättning sker enligt överenskommelse.

  Kontakt & ansökan
  Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Persson på Alexandra@ecommercerecruit.se eller 0768-757799.

  Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!
  Mer info
  Kontaktperson Alexandra Persson
  Telefon 0768757799
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

  Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.