Paid Social Manager till Tanrevel

Paid Social Manager till Tanrevel

Är du riktigt vass på Paid Social och redo för en fantastisk möjlighet på tillväxtbolaget Tanrevel? Brinner du för e-handel & smart digital kommunikation? Vi erbjuder en unik möjlighet att ta en nyckelroll i ett tillväxtbolag som har det bästa framför sig.

Om tjänsten
Som Paid Social Manager blir du en viktig nyckelspelare och en central del av marknadsteamet där du har ett övergripande ansvar för att driva relevant och kostnadseffektiv trafik till Tanrevels e-handel med fokus på Paid Social Marketing.
Ditt övergripande ansvar:
  • Paid social marketing inom Facebook, Instagram och TikTok
  • Planering och uppsättning av kampanjer och annonser
  • Löpande optimering för att nå uppsatta mål och KPI:er
  • Vara drivande i trendspaning, dataanalys och konverteringsoptimering
  • Utveckla Tanrevels strategier inom paid social marketing
Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen har du mycket god operativ erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på byrå- eller e-handelsbolag. Du tar initiativ, drivs av data och brinner för digital marknadsföring. Du har ett starkt analytiskt sinne, är duktig på siffror och vågar utmana trender och tillvägagångssätt. Erfarenhet från ledande roller och/eller erfarenhet av att bygga team är meriterande men inget krav. Du har utöver detta god kunskap inom:
  • Operativ erfarenhet av paid social marketing
  • Meta Business Manager, TikTok Ads Manager
  • Google Analytics
  • Meriterande om du har kunskap inom SEM & Snapchat businessDå rollen är nyinrättad finns det goda karriärmöjligheter framåt att bygga upp Tanrevels performance avdelning.
Tanrevel erbjuder
Hos Tanrevel får du möjligheten att axla en viktig nyckelfunktion på ett bolag som befinner sig i stark tillväxt där du får vara med och bygga din funktion och team. Du ansluter till ett ungt, modernt och framgångsrikt bolag där du får vara med på en häftig resa i en spännande och expansiv bransch. Du kommer in till ett högpresterande team med ett framåtlutat mindset som all skapar framgång genom varandra. Tanrevel har precis flyttat in i super attraktiva lokaler på bästa adress i centrala Stockholm.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Persson på Alexandra@ecommercerecruit.se alt. 0768-757799

Ansökan
Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Alexandra Persson
Telefon 0768757799
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.