Interim UX Design Lead

Interim UX Design Lead

Vi söker för kunds räkning en Interim UX Design Lead för ett 6 månader långt konsultuppdrag på känt detaljhandelsföretag i Stockholm. Hos vår kund får du möjligheten att bidra genom att ta lead på att rita om den digitala kundresan. Vill du vara med och forma framtidens design på ett välkänt företaget och har ett starkt engagemang för UX med användaren i centrum?


Vad innebär rollen?

Som Interim UX Design Lead jobbar du tillsammans med produktägare, analytiker och utvecklare i ett för företaget omfattande och spännande projekt med stor impact. Du kliver in i en stor och väl fungerande e-handelsorganisation och du har goda förutsättningar att påverka. Du arbetar datadrivet och leder initiativet kring att kartlägga användarbehov och beteenden samt tar fram prototyper på det nya användargränssnittet. Du bidrar och underlättar kreativa workshops och har en stor verktygslåda för att leda ett anvärdarorienterat designarbete.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är Interaktionsdesigner, är tillgänglig omgående och brinner för att lösa komplexa problem. Med utgångspunkt i användarnas behov och våra affärsmässiga mål bidrar du med idéer, lösning och prototyper.
  • 4+ års erfarenhet av interaktionsdesign, gärna webb/e-handel
  • Stort intresse och passion för UX
  • Gedigen erfarenhet av projektledning samt god förmåga att facilitera workshops och användartester
  • Har kunskap om verktyg för design och prototyper
  • Bra arbetsförmåga både självständigt och i team
  • Du har god kommunikativ förmåga samt kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Vad kan vi erbjuda?

Vår kund erbjuder dig en möjlighet ta ett stort ansvar i ett roligt uppdrag med fokus på att rita om den digitala kundresan från grunden. Initial längd på uppdraget är 6 månader med start snarast möjligt. Vår kund erbjuder även arbete remote.

Pacering & start
Kunden har huvudkontor i centrala Stockholm men erbjuder även arbete remote. Tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Oscar Eidering på telefonnummer 070 818 81 55 alternativt via mail på oscar@ecommercerecruit.se.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.