Head of Assortment till satsande Stronger

Head of Assortment till satsande Stronger

Till framgångsrika Stronger söker vi en erfaren och proaktiv Head of Assortment som brinner för e-handel och hållbar produktutveckling. Vill du ansluta till ett modernt bolag i stark tillväxt och till en attraktiv nyckelroll på e-handelsmarknaden? - Då har vi den perfekta rollen för dig!

Om Stronger
Stronger är ett svenskt varumärke för aktiva tjejer och vi finns i över 120 länder. Vi hämtar inspiration till vår design från naturen och dess element som skapar energi och styrka, från insidan och ut. Genom en nära relation till våra kunder, har vi en ovärderlig blick och förståelse för produktens kvalitet och funktion - för att tillgodose alla tjejer på alla träningsnivåer

Om tjänsten

Ditt ansvar i rollen som Head of Assortment är att skapa ett kommersiellt, optimerat och varumärkesbyggande sortiment med fokus på hållbarhet. Tjänsten omfattar bl.a. leverantörsrelationer, förhandling och personalansvar för design, inköp och mönsterkonstruktion där du engagerar ditt team för maximerad effektivitet. I övrigt kommer dina ansvarsområden innefatta;
  • Kontroll över inköp, inköpsbudgetering och rapportering
  • Strategisk sortimentsplanering, analys och uppföljning
  • Långsiktigt hållbarhetsarbete
  • Lokalanpassning av sortiment för bolagets olika marknader
  • Analys och planering för returminimering
Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en relevant utbildning för tjänsten och gärna 3+ års erfarenhet från liknade roller, gärna inom inköp och e-handel. Vi tror att du har ett gott track record av inköpsekonomi och drivs av att optimera hela kedjan från inköp till försäljning. Har du även nedan erfarenheter ser vi stora möjligheter att bli lyckosam i rollen;
  • Kunskap inom sortimentsplanering och erfarenhet av inköpskontroll
  • Erfarenhet av inköp inom sport och mode
  • Kommersiellt mindset och försäljningsdriven snarare än designfokuserad
  • Erfarenhet av hållbar produktutveckling
Som person är du proaktiv, resultatfokuserad och effektiv. Du trivs som bäst när beslut fattas på data och har en god förståelse för vilka produkter som kommer öka försäljningen. Du ser dig själv som en naturlig ledare och anpassar dig efter varje unik situation, att främja öppen kommunikation, tydliga förväntningar och konkreta mål ser du som en självklarhet.

Stronger erbjuder

Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling framåt. Du ansluter till ett satsande bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. Medarbetarna är Strongers viktigaste resurs och tillsammans värnar man om hög trivsel och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ecommercerecruit.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

#stronger #ehandel #assortment #operations #sportswear #ecommercerecruit #ecommerce
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.