E-handelsansvarig till ITAB Outdoor

E-handelsansvarig till ITAB Outdoor

Nu satsar E-handelsföretaget ITAB Outdoor vidare med expansionsplaner för den Nordiska marknaden och stärker därför upp teamet med en resultatinriktad e-handelsansvarig. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa, driva digital försäljning och med ett kommersiellt mindset omsätta digital strategi till praktiskt genomförande? - Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om ITAB Outdoor

ITAB grundades 1980 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till ett modernt e-handelsföretag med bas i Surahammar. Sedan starten har drivkraften varit att kvalitetskläder inte ska behöva kosta skjortan. Genom att själva designa, tillverka och importera huvuddelen av produkterna har man säkrat kontrollen över plaggens detaljer och kostnader. Med över 100 000 varor på lager erbjuder de ett brett sortiment av kläder och skor för jobb, fritid och äventyr. Nu satsar ITAB vidare med expansionsplaner för den Nordiska marknaden och stärker därför upp teamet med en resultatinriktad e-handelsansvarig.

Om tjänsten

Som E-handelsansvarig på ITAB Outdoor blir du ett välkommet tillskott där du kommer ha en bred roll med övergripande ansvar för att optimera och utveckla försäljningen online. Du kommer med ett kommersiellt fokus arbeta såväl strategiskt som operativt med att planera digital marknadsföring, upprätthålla produktmarginaler och utifrån beteendeanalys arbeta mot att öka konvertering samt förbättra användarupplevelse. Du kommer vara drivande i bolagets expansion och där fungera som kravställare, idégenererare samt vara högst operativt verkställande. Rollen omfattar bland annat;
 • Utveckla och leda bolagets online-satsning och på sikt ansvara för att bygga upp och leda ett team
 • Helhetsansvar för den digitala försäljningen
 • Maximera trafikdrivning och konvertering genom bl.a. SEO, SEM, SoMe
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter genom dels nyhetsbrev och CRM
 • Kravställning gentemot externa samarbetspartners
 • A/B-testning på egen site och i övriga digitala kanaler
 • Analysera och följa upp KPI:er kopplat till försäljningen
Då rollen är nyinrättad i bolaget kommer du ges stora möjlighet att påverka såväl din egen roll som bolagets tillväxtresa. För rollen finns möjlighet att utgå från Stockholm med omnejd, frekvent närvaro på kontoret i Surahammar kommer förekomma.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har +3 års erfarenhet från arbete inom e-handel och/- eller inom digital marknadsföring med ett bevisat gott track record. Du är kommersiellt driven och har en nödvändig bredd i din digitala kompetens som gör dig självständig och redo för att fullt ut ansvara för dina områden och på sikt även ta ett teamansvar. Du har ett starkt resultatfokus och arbetar alltid för att överträffa dina mål i kombination med en prestigelös framtoning. Som en digital native har du god förmåga att prioritera och se helheten samt har en teknisk förståelse. Har du även följande så ser vi stor potential för framgång i rollen:
 • Operativ erfarenhet från e-handelsbolag med fokus på Nordiska marknader
 • Helhetsperspektiv utan att förlora öga för detaljer
 • Förmåga att omsätta analys till lönsamma aktiviteter
 • Har goda kunskaper i Googles verktyg; Analytics, Ads, Tag Manager & Search Console
 • Erfarenhet av att arbeta mot KPI:er som CVR, COS & ROAS
Viktiga egenskaper för rollen är ett resultatfokus, att du är datadriven och business minded. Detta i kombination med en ödmjuk framtoning, stor passion och flexibilitet kommer göra dig framgångsrik i rollen. Du tar egna initiativ, är en riktigt doer och trivs i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar.

ITAB Outdoor erbjuder

Du ansluter till ett bolag som står inför en spännande expansionsresa där du ges möjligheten att vara med och påverka både ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta digitala utveckling. I takt med att verksamheten expanderar kommer din roll utvecklas och på sikt inkludera att forma och leda ett team. Medarbetarna är ITAB´s viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

Bolagets huvudkontor är placerat i Surahammar. För rollen finns möjlighet att utgå från Stockholm med omnejd, frekvent närvaro på kontoret i Surahammar kommer förekomma. Tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ecommercerecruit.se

Ansökan

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#growwithpassion #ecommerce #ehandel #ecommercerecruit #nyttjobb #jobb #ITABOutdoor #onlinesales #expansion #rekrytering
Mer info
Kontaktperson Sanny Malmberg
Telefon 0726006422
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.