E-commerce Coordinator med fokus på CMS till Garphyttan

E-commerce Coordinator med fokus på CMS till Garphyttan

Till expansiva Garphyttan söker vi nu en E-commerce Coordinator med fokus på CMS som vill anta utmaningen att bygga Sveriges bästa e-handelsupplevelse. Du kommer in i en spännande fas i bolaget i en omväxlande roll och ansluter till ett ungt tillväxtbolag med stora framtidsplaner.

Vi söker dig som brinner för e-handel och som trivs i en bred och operativ roll där du utifrån ett datadrivet arbetssätt får användning av analytisk förmåga, noggrannhet och kritiskt öga för detaljer.

Om företaget
Garphyttans produkter är resultatet av ett genuint intresse för samspelet mellan människa och natur där funktion och design ska inspirera till och möjliggöra ett liv utomhus oavsett aktivitet. Bakom utvecklingen av Garphyttans produkter står Johan Skullman som i årtionden arbetat professionellt med system- och materialutveckling för både militärt och civilt bruk. Denna erfarenhet resulterar i kläder med väl genomtänkta funktioner, praktiska lösningar och noggranna materialval. De är i dagsläget ett tiotal personer som arbetar med Garphyttan i Stockholm och Surahammar. Garphyttan ska verka för ett liv utomhus och värna om vår natur med hållbarhet och innovation i varje led.

Om tjänsten
I rollen som E-commerce Coordinator är du en del av Garphyttans e-handelsteam och arbetar med sajterna garphyttan.com och itaboutdoor.se. Du kommer in i en bred roll med fokus på arbete med CMS, E-handelsplattformar och system men du kommer även att arbeta operativt med;
 • Kampanjuppdateringar och systemadministration
 • Löpande arbete med online merchandising, produktdata samt SEO-optimering
 • Optimering och löpande övervakning för Amazon Marketplace
 • Verktyg och plattformar för paid media som FB Business och Google Ads
 • Diverse administrativa uppgifter kopplade till e-handeln
Då rollen är nyinrättad i bolaget kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll samt på sikt växa med ansvar inom bolaget.

Din bakgrund
Vi tror att du har en för tjänsten relevant utbildning eller att du på annat sätt har byggt upp din kunskap inom e-handeln. Det viktigaste är dock att du har ett stort intresse av att driva och förbättra den digitala kundupplevelsen och delar passionen om att erbjuda en kundupplevelse i världsklass. Har du även nedan kunskaper har du goda förutsättningar att lyckas i tjänsten;
 • Erfarenhet av att arbeta i olika CMS, E-handelsplattformar och system
 • Kunskaper inom Google Analytics
 • Erfarenhet inom SEM såsom Facebook Ads, Adwords med flera.
 • Har kunskaper inom trafikdrivning, kundbeteenden och lojalitet, konverteringsoptimering och kundanskaffning
Har du erfarenhet från Amazon Marketplace är det meriterande men inget krav. Du har en god digital förståelse, är en van användare av Excel samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i en administrativ roll som kräver uthållighet, noggrannhet och en god struktur. Du är nyfiken och engagerad och trivs med eget ansvar där du får vara initiativtagande och självgående men välkomnar även samarbete med andra. Du har ett nyfiket förhållningssätt till utmaningar och lösningar och är mån om att förkovra såväl dig själv såsom bolaget. För att trivas hos oss tror vi även att du är;
 • En person som trivs i ett snabbfotat och dynamiskt arbetsklimat med korta beslutsvägar där möjlighet till påverkan är stor.
 • Har en stark analytisk förmåga och föredrar att grunda dina beslut baserat på data
 • Är resultatorienterad och lyhörd inför kunder och kollegor.
 • Prestigelös och flexibel med förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter
 • Intresse för teknik och digitala trender
Garphyttan erbjuder dig
Du kommer du in i ett viktigt skede i bolaget där du kommer att ges goda möjligheter att utvecklas i din roll och samtidigt vara bidragande i deras fortsatta tillväxt mot en starkare digital närvaro. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare och tar del av en häftig och dynamisk företagskultur. Medarbetarna är Garphyttans viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

Tjänstens placering är på Garphyttans kontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av er till Daniel Hilvardén på 040-6434840 alternativt info(at)ecommercerecruit.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#ecommercesales #ehandel #ecommerce #Ehandelsjobb #ecommercerecruit #CMS #Amazon #Garphyttan #googleanalytics #SEM
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.