E-commerce Assistant till Stronger

E-commerce Assistant till Stronger

Till välkända och framgångsrika Stronger söker vi nu en driven och proaktiv E-commerce Assistant som vill vara en del av den spännande tillväxtresan bolaget står inför.

Om Stronger
Stronger är ett svenskt varumärke för aktiva tjejer och vi finns i över 120 länder. Vi hämtar inspiration till vår design från naturen och dess element som skapar energi och styrka, från insidan och ut. Genom en nära relation till våra kunder, har vi en ovärderlig blick och förståelse för produktens kvalitet och funktion - för att tillgodose alla tjejer på alla träningsnivåer

Om tjänsten

I rollen som E-commerce Assistant hos Stronger kommer du se till att allt innehåll på webbplatsen återspeglar bolagets kampanjstrategi och kontinuerligt optimeras för maximerad kundresa och användarupplevelse. Du samarbetar nära E-commerce Teamleader och kommer i en variationsrik roll vara operativ i allt från administrativa uppgifter till aktiviteter kopplade till e-handeln. I övrigt kommer du arbeta med;
  • Uppläggning av produkter på hemsida med produkttexter, bilder, priser etc
  • Optimera hemsida med inspirerande och konverterande content
  • Översikt på lagersaldo för synlighet av rätt produkter
  • Assistera i kampanjarbetet och säkerställa att kampanjer aktiveras på hemsida
  • Hjälpa till i arbetet med kvalitetssäkring av tekniska buggar och nya funktioner
  • Arbeta med Flowbox för att säkerställa rätt taggning på användargenererat innehåll
Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen som E-commerce Assistant ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom e-commerce, marknadsföring eller ekonomi. Du har en stor passion för e-handel, är proaktiv och gillar när det är högt tempo. Som person har du ett öga för detaljer, är effektiv men noggrann utan att tumma på kvalité. Vi ser det som självklart att du är anpassningsbar, tror på rak kommunikation och att teamwork är nyckeln till framgång. Har du dessutom ett stort intresse för träning och älskar träningskläder ser vi stor möjlighet att lyckas.

Stronger erbjuder

Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling framåt. Du ansluter till ett satsande bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. Medarbetarna är Strongers viktigaste resurs och tillsammans värnar man om hög trivsel och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se eller info@ecommercerecruit.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

#stronger #ehandel #ehandel #sportswear #ecommercerecruit #ecommerce
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.