CMO till Pen Store

CMO till Pen Store

Är du en stjärna på digital marknadsföring som brinner för e-handel och möjligheten att vara med och påverka? Vill du vara en del av en fantastisk tillväxtresa med högt tempo? Då kan det vara dig vi letar efter till tjänsten som Pen Stores nya CMO. Du ges möjligheten att leda ett marknadsteam i ett bolag som står inför en riktigt spännande fas med stark tillväxtbåde befintliga och nya marknader.

Om Pen Store

Pen Store grundades 2010 som en modern konstnärshandel online och har idag e-handel på flera marknader samt en butik i Stockholm. Sortimentet består av pennor, papper, färg, hobbyprodukter och annat inom skapande och kreativitet. Genom stort kundfokus och genomgående hög ambitionsnivå har Pen Store kommit att bli en av Skandinaviens ledande butiker inom konstnärsmaterial och skapande.

Om tjänsten
Som CMO på Pen Store är du ytterst ansvarig för att utveckla och leda marknadsavdelningen. Rollen har tyngdpunkt på digital marknadsföring, SEM, SEO, SoMe och kampanjer men innefattar även ett kreativt ansvar med stor vikt på kommunikation och design.

Du har personalansvar för ett team på två medarbetare och är kontaktperson samt kravställare gentemot diverse leverantörer.
Du ansvarar för att koordinera, planera och leda det dagliga arbetet med ditt team och externa resurser samt noggrant och löpande kvalitetssäkra att aktiviteter och kommunikation ligger i linje med Pen Stores grafiska profil och tonalitet. Andra ansvarsområden/arbetsuppgifter som förekommer i rollen är;
 • Övergripande ansvar för performance marketing genom kravställning och kontakt mot byråer
 • Tillsammans med ledningsgrupp utveckla marknadsstrategi med mål att sätta och fullfölja marknadsplan
 • Planera och verkställa kampanjer
 • Leverantörskontakt kring kampanjplanering
 • Agera beställare mot designbyråer
 • Övergripande ansvar för CRM
 • Rapportera till VD och ledningsgrupp
Då rollen är nyinrättad ges du stora möjligheter att vara med och påverka din roll i bolaget.

Om dig
I denna roll ser vi att rätt kandidat är en vass digital marknadsförare med erfarenhet och genuint intresse för digital försäljning och e-handel. Vidare är du strukturerad, analytisk och har känsla för detaljer. Om du har erfarenhet av tillväxtresor och internationalisering inom e-handel ses detta som meriterande. Som person tror vi att du är positiv, prestigelös och har ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du uppfyller nedan kvalifikationer;
 • Erfarenhet av digital marknadsföring, gärna inom e-handel
 • Goda kunskaper i Google Analytics och/eller andra mätverktyg
 • Erfarenhet, utbildning och-/eller stort intresse för grafisk form i digital miljö
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel
 • God kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt
 • Flytande i engelska, både tal och skrift
Pen Store erbjuder
Du ansluter till ett bolag som står inför en spännande expansionsresa där du ges möjligheten att vara med och påverka både ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta digitala utveckling. Medarbetarna är Pen Stores viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Denna tjänst är placerad på Pen Stores huvudkontor i Sätra och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Eidering på telefonnummer 070 818 81 55 alternativt via mail på oscar@ecommercerecruit.se.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

#GROWWITHPASSION #growwithpenstore #ecommercerecruit #CMO #ecommerce
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.