Frontend/ Fullstack Utvecklare till E-GO E-SPORTS

Frontend/ Fullstack Utvecklare till E-GO E-SPORTS

Vill du vara med och bygga världens snabbast växande fantasyplattform för esport? E-GO revolutionerar nu sättet gejmers kan följa sina lag och spelare, live streama och spela med i turneringar och serier för över de 500 miljoner spelarna där ute!
Nu söker vi dig som har koll på Javascript och React, med ett plus om du har kunskaper i Java. Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetsuppgifter
Hos E-GO kommer du jobba nära företagets utvecklare Navid, som har byggt hela Plattformen, både hemsidan och Appen. Då Navid är tyngre på Backend vill vi nu stärka teamet med en Frontend alternativt Fullstackutvecklare. De tekniker som används idag är JavaScript och React/ React Native och vi ser det därför viktigt att du känner dig trygg i båda språken.

Du kommer fokusera på att sätta ett ansikte på funktionaliteten. Det finns idag mycket som går att förbättra och förändra och det blir ditt jobb att hitta de absolut bästa lösningarna! Här finns det även möjlighet för dig som är intresserad att grotta lite i Data Science då det finns en hel del data efter turneringar och serier som är av värde för Fantasyplattformen.

Som utvecklare i ett litet och familjärt team är man med i många frågor och får vara med tidigt i bestämmandet på hur plattformen ska utvecklas framåt. E-GO söker en långsiktig medarbetare som tillsammans med dom vill bygga bolaget, därför finns även möjligheten att bli delägare i företaget.

Vi söker dig som:
  • Har kunskaper i JavaScript och React.
  • Är flytande i engelska
  • Har jobbat i AWS eller GCP tidigare
Vi ser det starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap i Java, Springboot, Docker, Kubernetes, Nectjs eller FIGMA.
Vi tror du är en person som gillar att jobba i team i nära samarbete med andra. Du gillar att tänka nytt, att vara kreativ och drivs av känslan att få bygga något. Har du dessutom gejmat mycket är det mycket positivt då plattformen är byggd för esport.

E-GO erbjuder:
  • Möjlighet till Delägarskap i bolaget
  • Jobba med den snabbast växande fantasyplattform för esport som siktar på att bli världsledande
  • Du anställs som programmerare, men du kommer få göra väldigt mycket mer som ger utveckling
  • Bra förmåner med kontor på Medborgarplatsen
  • Möjligheten att få Jobba i ett litet och familjärt team som bygger detta tillsammans och har väldigt kul på vägen
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår E-GOs räkning deras nästa utvecklare. Här kommer du att vara konsultanställd via PN med avsikt för direktanställning hos E-GO efter 6 månader.
Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Medborgarplatsen
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!