Teknisk Projektledare

Teknisk Projektledare

Dynniq befinner sig i en expansiv fas och förstärker teamet med en erfaren Projektledare. Du kommer att leda projekt av varierande storlek till olika typer av kunder, från offentliga till kommersiella kunder samt konsultverksamheter. Du blir en viktig kugge i organisationen med en "spindel i nätet"-funktion. Rollen ger dig ett helhetsansvar där du ansvarar från början till slut i dina projekt med tät kundrelation. Du arbetar nära det tekniska teamet med tekniska lösningar samt säkerställer leveranser och driftsättning tillsammans med tekniker.

Vi spanar efter dig med flera års erfarenhet av teknisk projektledning, extra glada blir vi om det är inom entreprenadsledet. Som person bör du vara driven, social och utåtriktad samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta då dina arbetsuppgifter kommer variera stort. Vidare har du en god överblick för ett projekts struktur samt god teknisk förståelse. Du har tidigare erfarenhet från offentlig upphandling och har du kunskaper i entreprenadjuridik ser vi det som mycket positivt. Välkommen till ljusa och fräscha kontorslokaler i Skärholmen.

Som person är du affärsmässig, strukturerad och utvecklingsinriktad. Du har en stark drivkraft, är målfokuserad och har en förmåga att skapa både goda relationer och resultat. Din entreprenöriella ådra tillsammans med ett strategiskt och proaktivt tänk, hjälper oss vidare i utveckling både gällande kunder och produkter. Vidare är du en prestigelös och positiv lagspelare som drivs av att få andra att växa. Våra ledord; pålitlighet, öppenhet och proaktivitet är något som du själv värdesätter högt. För rätt person kan det finnas goda utvecklingsmöjligheter i företaget. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Blir din nästa utmaning på ett högteknologiskt och innovativt företag? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Catharina Bülow på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande varpå vi önskar din ansökan snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dynniq.se/
Sista ansökningsdag 16 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynniq är ett dynamiskt, högteknologiskt och innovativt företag som erbjuder integrerade mobilitets- och energilösningar internationellt. Våra 1800 medarbetare, representerade i fler än 12 länder, designar, utvecklar, integrerar och underhåller tekniska lösningar som förbättrar flödet i vardagen. Vårt uppdrag är att ge människor och varor möjlighet att nå sina destinationer effektivt, hållbart och säkert, genom avancerade tekniska lösningar. Dynniq har omfattande kunskap av att hantera mobilitet, parkering och energi med hjälp av systemteknik. Våra lösningar möjliggör effektiv sammankoppling av mobilitet och energiflöden som skapar en viktig och stark infrastruktur. Vår erfarna och kunniga personal arbetar nära våra kunder i Europa, Sydamerika, USA och Kanada. Vi engagerar oss på ett pålitligt, öppet och aktivt sätt med våra kunder; "'vi tar plats i din värld ". Läs mer på www.dynniq.se