Dbookings söker bokningsassistent

Om jobbet

Dbookings söker ny medarbetare!

Vi erbjuder restauranger en unik telefonbokningstjänst. Vår service innebär att vi besvarar restaurangernas telefonsamtal och bokar in gäster, både de som hör av sig per telefon och de som gör sin bokningsförfrågan via e-post.

Bokningen är bemannad från kl 9:00 till kl 17:00, måndag till fredag, samt lördagar 10 -17. Tjänsten är heltid.

Vi tar emot samtliga av restaurangernas telefonsamtal och e-postförfrågningar under dessa timmar.

Arbetsbeskrivning:

Jobbet innebär optimering av restauranger, förbeställning av menyer, införsäljning av ex fördrink, kaffe avec osv, skapa kampanjer för restaurangerna samt jobba med onlinebokningen. Vi jobbar i Outlook, tre olike bokningssystem: waiteraid, bookatable samt Caspeco och i Officepaketet.

Vi söker dig som är strukturerad, proaktiv och tar egna initiativ, flexibel och van att hålla igång många olika projekt. Som person är du affärsmässig, målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa gästernas förväntningar. För att passa hos oss bör du vara en social, utåtriktad och flexibel person som arbetar organiserat. Du behöver vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
  • En kul arbetsplats där det i dagsläget jobbar fyra
andra tjejer.
  • Goda utvecklingsmöjligheter finns då företaget är
litet och i ständig förändring.
  • Lön och anställningsförmåner enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Vid eventuella frågor kontakta Jaqueline på jaqueline@reservationclub.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jaqueline Borchert, 0762800867

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget

I dag är det vanligt att boka restaurangbesök på nätet. Det är snabbt och effektivt. Men det finns många gäster som hellre vill ha personliga kontakt, som kanske har frågor eller önskemål. Gäster som känner sig tryggare och säkrare på att allt kommer att fungera bra vid restaurangbesöket om de får tala med någon.

För många restauranger är dessa samtal ett moment som kan komplicera den dagliga driften, framför allt under service och som man gärna skulle vilja ha hjälp med. De mindre restaurangerna har sällan möjlighet att ha en dedikerad bokare på heltid och de större koncernerna vet att en egen bokningscentral är en kostsam historia. Därför erbjuder vi denna kostnadseffektiva bokningstjänst.

I dagsläget jobbar vi bland annat med restaurangerna AG, Rolfs Kök, Svartengrens,Hallwylska, Häktet, Mister French, Wijnjas ost - och vinkällare, Nya Carnegiebryggeriet, The Barn och Ljungren.