VVS-Montör

VVS-Montör

Vi på Dryft fortsätter att växa och söker nu VVS-montörer till Dryft. Vi söker dig som vill driva projekt, hantera kundfrågor och bidra med rådgivning inom VVS. Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som hantverkare? Vill du vara på en plats där du får bidra till att skapa framtidens hantverksbolag? Då är Dryft platsen för dig!

Vilka är Dryft? Tryck här för att lyssna på vad våra medarbetare berättar om oss - på 15 minuter lovar vi dig en inblick i vad som gör Dryft till en unik arbetsplats!

Därför ska du jobba i vårt team, Liam, Enhetsledare VVS berättar:
Välkommen till vårt härliga team som består av fem VVS-montörer. Vårt team kännetecknas av ett avslappnat men seriös stämning där yrkesstolthet står högst upp på tavlan. Det bästa med att jobba på Dryft är alla supertrevliga medarbetare som är redo att hjälpa en när helst man behöver det. För mig som ledare, är det viktigt att vi har ett bra lag arbete och bra kommunikation med högt i tak inom vårt team. Våra kunder är oftast privatpersoner vilket kräver att vi har en riktigt bra kommunikationsförmåga. Våra projekt är varierande i storlek och omfattar allt mellan en kranservice till helhets renovering av stor villor.

Vem är du?
  • Du tycker det är viktigt med en kundupplevelse av högsta kvalité, där du sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
  • Har yrkeserfarenhet som Rörmokare i några år
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Har goda kunskapar av Säker Vattens reglar
  • Innehar B-körkort
Varför ska du välja Dryft?
  • Vi erbjuder en individuell utvecklingsplan utformad efter dina mål och drömmar. Vi vill att du får chansen att utvecklas och lära dig nya färdigheter oavsett vilken roll du har hos oss. Varje halvår har du framtidsmöte tillsammans med din ledare där vi fångar upp vad just du brinner lite extra för.
  • En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen
  • Möjlighet att påverka och bidra till kontinuerlig utveckling av Dryft
  • Ett urval av våra andra förmåner: Vi erbjuder 100% betald föräldraledighet (under 6 mån), 10 kostnadsfria psykologsamtal/år samt 3000:- i friskvårdsbidrag
Varje medarbetare som börjar på Dryft får en ordentlig introduktion över hur vi arbetar och vilka principer vi utgår ifrån för att ge dig den bästa möjliga starten.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Micaela Pargell Karlsson på micaela.pargell.karlsson@dryft.se.

Om Dryft:

Vi på Dryft skapar framtidens hantverksbolag där vi ständigt strävar efter utveckling och att skapa en positiv förändring inom hantverksbranschen. Vårt fokus ligger på att våra medarbetare får utvecklas och nå de ambitioner de strävar efter i kombination med en professionell kundupplevelse för våra kunder.

Sökord: vvs-montör, servicemontör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dryft är framtidens hantverksbolag med ambition att lyfta branschens status i samhället och skapa nästa generations kund- och medarbetarupplevelse