Plattsättare

Plattsättare

Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som hantverkare? Välkommen till Dryft!

Vilka är Dryft? Tryck här för att lyssna på vad våra medarbetare berättar om oss - på 15 minuter lovar vi dig en inblick i vad som gör Dryft till en unik arbetsplats!

Därför ska du jobba i vårt team, Fredrik, Enhetsledare Plattsättning berättar:

Välkommen till vårt härliga team som består av 10 fantastiska medarbetare. Vårt team kännetecknas av en stark sammanhållning och hög kompetens inom alla typer av plattsättningsarbeten. Vi på Dryft jobbar hårt för att våra medarbetare skall kunna utvecklas och växa både som människor och hantverkare. Vi ser jämställdhet och allas lika värde som självklarheter. För mig som ledare är det viktigt att vara lyhörd och stöttande, men samtidigt kunna ställa höga krav på utförande och ansvarstagande.

Vem är du?
  • Du tycker det är viktigt med en kundupplevelse av högsta kvalité, där du sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
  • Har yrkeserfarenhet som Plattsättare i några år
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Innehar B-körkort
Varför ska du välja Dryft?
  • Vi erbjuder en individuell utvecklingsplan utformad efter dina mål och drömmar. Vi vill att du får chansen att utvecklas och lära dig nya färdigheter oavsett vilken roll du har hos oss. Varje halvår har du framtidsmöte tillsammans med din ledare där vi fångar upp vad just du brinner lite extra för.
  • En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen
  • Vi är självklart kollektivavtalsanslutna
  • Möjlighet att påverka och bidra till kontinuerlig utveckling av Dryft
  • Ett urval av våra förmåner: 100% betald föräldraledighet i 6 mån, 3000kr i friskvårdsbidrag/år, 10 kostnadsfria psykologsamtal/år via Mindler. Varje tisdag spelar vi innebandy tillsammans - en frivillig men rolig aktivitet!
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Åberg på tel. 070 769 5700.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dryft är framtidens hantverksbolag med ambition att lyfta branschens status i samhället och skapa nästa generations kund- och medarbetarupplevelse