Entreprenöriell Försäljningsansvarig till Drive-in Boatwash

Entreprenöriell Försäljningsansvarig till Drive-in Boatwash

Om företaget

Drive-in Boatwash, (svenska Rentunder AB) säljer, driver och hyr ut stationära och mobila båtbottentvättar över hela världen. Både motor- och segelbåtsägare som använder båttvätten slipper bottenmåla sina båtar vilket är en fördel både ekonomiskt och tidsmässigt. Vidare bidrar det även till en bättre havsmiljö då inga kemikalier används under tvätt samt att det eliminerar giftiga kopparläckor. Bolaget vänder sig till marinor, båtklubbar och andra som vill äga eller driva båttvättar. Bolaget är noterat på NGM Nordic MTF. Bolaget omsatte 15 mkr under 2017 och gjorde en vinst på 0,7 mkr.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär inom försäljning. Du kommer att ansvara för att skapa internationella och nationella samarbeten och etablera bolagets produkter i såväl Europa som USA. I rollen som försäljningsansvarig kommer du att ansvara för affärsutveckling och försäljning i en internationell miljö. Du kommer att ha många kontakter då du har en nätverkande roll. Till din hjälp kommer du att ha en säljare, två konsulter och ett flertal agenter.

Du kommer att ha stor möjlighet att själv styra hur och vart du arbetar. I rollen ingår en del resande då många av kunderna befinner sig på olika semesterdestinationer runt om i världen.

Vem är du?

Vi söker dig som kan agera självständigt och är duktig på att göra affärer. Vi tror att du är utbildad ingenjör, ekonom eller har likvärdig utbildning. Du ska tidigare ha arbetat med hela försäljningskedjan i minst två år eller ha erfarenhet av som exempelvis Managementkonsult. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom båtbranschen och om du har teknisk kompetens. Du ska trivas i en nätverkande roll där du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en entreprenör ut i fingerspetsarna som brinner för affärer. För att lyckas i rollen är du orädd, självgående och förtroendeingivande. Du trivs i en nätverkande roll där du har lätt för att anpassa dig efter olika kulturer och kunder.

Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll där du kommer att få ta mycket ansvar och fortsätta att driva bolaget framåt. Du kommer att ha en nyckelroll där du får arbeta både operativt och strategiskt, tillsammans med VD och styrelsen.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Rentunder AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Rietz på mail: amanda.rietz@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 12 sept (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.