Vi söker dig som är en lagspelande ledare som ansvarig för vår kundtjänst

Vi söker dig som är en lagspelande ledare som ansvarig för vår kundtjänst

OM TJÄNSTEN:
Vår kundtjänst är företagets nav och "ansikte utåt", vi har ständig kontakt med fastighetsägare, boende, entreprenörer, medarbetare och besökare. Vi har ofta många bollar i luften och har en central och viktig roll. Som vår kollega som kundtjänstansvarig kommer du att jobba på vårt nyrenoverade kontor i Älvsjö.
Våra arbetstider är vardagar 07.00-16.00.

OM OSS:
Vi har nyss firat 26 år som serviceföretag och ser framtiden an med tillförsikt med fortsatt utveckling i en takt som både passar våra kunder och oss. Vi är ca 70 medarbetare inom olika yrkesroller inom service, teknik och administration.

ARBETSUPPGIFTER:
Att operativt delta, fortsätta leda och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor inom kundtjänst. Vår vardag handlar till stor del av kundkontakter via telefon och mail, orderläggning i våra system, planering tillsammans med våra arbetsledare inom olika yrkesgrupper, ta emot besökare och finnas till hands till våra fastighetsskötare m.fl. Vi är där vi behövs, men största arbetsuppgiften är att kommunicera med våra kunder. Vi har en hög ambition om att vara en av de allra bästa i branschen.

VI SÖKER:
Dig med ett gott ledarskap inom service i bagaget, som är utåtriktad, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta men tycker även om att arbeta självständigt. Du ska ha förmågan att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Om du har erfarenhet av fastighetsbranschen är det ett försprång, men vi värderar även arbetslivserfarenheten av kundtjänstrollen högt.

KVALIFIKATIONER:
Du har minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet av en ledande befattning från kundtjänstmiljö eller callcenter.

Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska, även via skrift.

Du har goda kunskaper i Officepaketet

Du har en god datavana och tycker om att jobba i olika system

Du är van med många bollar i luften, tvära kast och är bekväm med att prioritera.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rickard Gileborn
Email Mejla Rickard Gileborn
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://driftia.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (10 dagar kvar)