Vi söker ekonomiassistenter till Norrort!

Vi söker ekonomiassistenter till Norrort!

Kort om tjänsten

Vi söker löpande efter noggranna och ambitiösa ekonomiassistenter till både vår konsultverksamhet men också till olika kunder i Norrort, Upplands Väsby

Vi vill därför komma i kontakt med dig som söker en ny tjänst. Kanske går ditt nuvarande vikariat strax ut, kanske är du nyexaminerad, nyinflyttad i regionen eller kanske vill du helt enkelt bara ha en ny utmaning? Om så är fallet får du gärna skicka in en spontanansökan via denna länk då vi gärna kommer i kontakt med dig för framtida uppdrag och redan nu vill veta mer om vad du värdesätter i din nästa yrkesroll.

Om verksamheten

Du kommer antingen att vara anställd hos, Dreamwork, och arbeta som konsult ute hos någon våra kunder eller så är det en rekrytering kunden efterfrågar och du blir då anställd av kunden.

Mer om tjänsten

Du har adekvat ekonomisk utbildning, samt minst ett års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • kund och leverantörsreskontra
  • fakturering
  • in- och utbetalningar
  • visst avstämningsarbete av exempelvis kassa/bank
  • i övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Din profil

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som konsult måste du vara självgående, flexibel och tycka om mötet med nya människor och arbetsplatser.

Du behärskar svenska i tal och skrift, och har gärna erfarenhet av ett flertal affärssystem, som du gärna får specificera i din ansökan.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 23 feb (33 dagar kvar)