Rekryteringskonsult affärsområde Försäljning/Marknad

Rekryteringskonsult affärsområde Försäljning/Marknad

Kort om tjänsten

Dreamwork expanderar och söker nya rekryteringskollegor inom affärsområdet Sälj/Marknad till vårt kontor i Stockholm. Vi letar särskilt efter dig med eget affärsdriv, som älskar att bygga nätverk och relationer. Du har några års erfarenhet från branschen och driver idag en egen rekryteringsverksamhet eller arbetar som rekryteringskonsult hos någon av våra konkurrenter. Vi söker erfarna rekryteringskonsulter för anställning, men även dig som vill jobba som associerad rekryteringskonsult. Du väljer själv!

Mer om tjänsten

Så här jobbar vi

Våra Rekryterare arbetar självständigt med försäljning. Det innebär att aktivt bearbeta uppdragsgivare för att presentera din och Dreamworks kompetens. Arbetet bedrivs inom ramen för en välbeprövad rekryteringsprocess (enligt ISO 9001). Du arbetar resultatinriktat mot egen budget och driver självständigt dina uppdrag i projektform. Det är ingen hemlighet att vi kompenserar framgång generöst.

Bli en Dreamworker i Stockholm!

Då får du ett ovanligt spännande arbete med högt tempo och likasinnade kollegor. Vi erbjuder stora möjligheter att påverka din utveckling och utöver detta:
  • Stimulerande arbetsmiljö i trevliga kontor
  • Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem.
  • Hjälp med kundbesök och besöksbokning (vi gör ca 4000 kundbesök/år).
  • Upphandlingshjälp enligt LoU samt befintliga kundavtal.
  • Frihet under ansvar.
  • Access till marknadens största CV-databaser.
  • Stimulerande ersättningsmodeller.
  • Hjälp med prospektering och research
Vår målsättning är att ge dig som rekryterare, marknadens absolut bästa förutsättningar att lyckas och trivas.

Du blir Linkedin-certifierad

Din profil

Dreamwork har ett nära samarbete med Linkedin och vi har över 14 000 relevanta följare på vår företagssida. Vi är först i Norden med att certifiera samtliga rekryterare och researchers i Linkedins Recruiter-modul. Det ger oss unika fördelar i kontakten med kunder och kandidater.
Vem är du?

Är du självgående med teamkänsla? Tycker du att det viktigt att ha kul på jobbet? Är du drivande och van att arbeta mot högt uppsatta mål? Affärsmässig, professionell, prestigelös och säljande? Hänger du med på en AW? Om "ja" så passar du förmodligen in här.

Vi utgår även från att du har någon form av högskoleutbildning och erfarenhet inom rekrytering och försäljning. Eftersom du ska arbeta med konsultativ försäljning är det också viktigt att du kan föra diskussioner med företagsledningar i strategiska frågor. Vi litar också på att du redan idag har ett befintligt kontaktnät i din region. Men som du vet är ett CV bara en liten pusselbit. Det viktigaste är din personlighet.

För oss är det personligt!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Har du ytterligare frågor kan du kontakta Mats Kullenberg på telefon 042-17 66 01.
Mer info
Kontaktperson Mats Kullenberg
Telefon 042-17 66 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Dreamwork jobbar med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi skiljer oss genom att se längre än "kompetens" och "erfarenheter" i kandidaternas CV:n och går på djupet i hur väl personligheten passar in i företagskulturen eller arbetsgruppen. Rätt personlighet, menar vi, är den avgörande faktorn för en 100 % lyckad rekrytering. För vi vet att i allt från kundrelationer till urvalsprocesser så är det människor som skapar framgång i affärer och gör att företag utvecklas.

Du kommer in i en stark kultur där värderingar styr hur vi jobbar. Vi har fem specialiserade affärsområden: Ekonomi & Finans, Engineering, Marknad & Försäljning, IT och Chef. Vi har ett som tidigare nämnts ett nära samarbete med LinkedIn. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepeneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Helsingborg.