Rekryterare/Rekryteringskonsult inom IT - Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult inom IT - Stockholm

Kort om tjänsten

Dreamwork expanderar och söker nya kollegor inom IT-rekrytering till vårt kontor i Stockholm. Vi letar särskilt efter dig med eget affärsdriv, som älskar att bygga nätverk och relationer. Du har några års erfarenhet från IT-branschen och driver idag en egen rekryteringsverksamhet eller arbetar som rekryteringskonsult hos någon av våra konkurrenter. Vi söker erfarna rekryteringskonsulter för anställning, men även dig som vill jobba som associerad rekryteringskonsult. Du väljer själv!

Sökord: rekryteringskonsult, rekryterare, rekrytering, IT-rekrytering, IT-branschen, recruiter, recruitment

Mer om tjänsten

Våra Rekryterare arbetar självständigt med införsäljning. Det innebär att aktivt bearbeta uppdragsgivare för att presentera din och Dreamworks kompetens. Arbetet bedrivs inom ramen för en välbeprövad rekryteringsprocess (enligt ISO 9001). Du arbetar resultatinriktat mot egen budget och driver självständigt dina uppdrag i projektform.

Bli en Dreamworker
Då får du ett ovanligt spännande arbete med högt tempo och likasinnade kollegor. Vi erbjuder stora möjligheter att påverka din utveckling och utöver detta:
  • Stimulerande arbetsmiljö i trevliga kontor
  • Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem.
  • Hjälp med kundbesök och besöksbokning (vi gör ca 4000 kundbesök/år).
  • Upphandlingshjälp enligt LoU samt befintliga kundavtal.
  • Frihet under ansvar.
  • Access till marknadens största CV-databaser.
  • Stimulerande ersättningsmodeller.
  • Hjälp med prospektering och research
Vår målsättning är att ge dig som rekryterare, marknadens absolut bästa förutsättningar att lyckas och trivas.

Du blir Linkedin-certifierad

Dreamwork har ett nära samarbete med Linkedin och vi har över 14.000 relevanta följare på vår företagssida. Vi är först i Norden med att certifiera samtliga rekryterare och researchers i Lindedins Recruiter-modul. Det gör oss unika i kontakten med kunder och kandidater.

Din profil

Du har helst högskoleutbildning och en gedigen erfarenhet inom rekrytering och försäljning. Eftersom du ska arbeta med konsultativ försäljning är det också viktigt att du kan föra diskussioner med företagsledningar i strategiska frågor. Du har redan idag ett befintligt kontaktnät i din region. Men som du vet är ett CV bara en liten pusselbit. Det viktigaste är din personlighet.

Vi är nyfikna på vem du är:
Är du självgående med teamkänsla? Tycker du att det viktigt att ha kul på jobbet? Är du drivande och van att arbeta mot högt uppsatta mål? Affärsmässig, professionell, prestigelös och säljande? Hänger du med på en AW? Då passar du förmodligen in här.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du via vår hemsida dreamwork.se. Ansök gärna omgående då vi arbetar med löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi skiljer oss genom att se länge än "kompetens" och "erfarenheter" i kandidaternas CV:n och går på djupet i hur väl personligheten passar in i företagskulturen eller arbetsgruppen. Rätt personlighet, menar vi, är den avgörande faktorn för en 100 % lyckad rekrytering. För vi vet att i allt från kundrelationer till urvalsprocesser så är det människor som skapar framgång i affärer och gör att företag utvecklas.
Du kommer in i en stark kultur där värderingar styr hur vi jobbar. Vi har fem specialiserade affärsområden: Ekonomi & Finans, Engineering, Marknad & Försäljning, IT och Chef. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepeneur of the Year". Dreamwork Scandinavia grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Helsingborg. Våra kunder finns över hela Sverige och vi har levererat personallösningar på över 130 orter, från Kiruna i norr till Ystad i söder.

För oss är det personligt!