Innesäljare till trevligt bolag!

Innesäljare till trevligt bolag!

Kort om tjänsten

Kickstarta din försäljningskarriär hos vår kund - där både personlig som yrkesmässig utveckling erbjuds!

Hos vår kund är trivsel och trygghet A och O, de erbjuder därför en fast lön och har en bra stämning på kontoret med högt i tak och mycket skratt.

Om verksamheten

Vår kund tycker det är viktigt att ge dig både personlig utveckling och chansen att utvecklas med dem. Det finns därför möjligheter att utvecklas och klättra inom deras organisation, till mer seniora positioner och även mer avancerad försäljning - främst företagsförsäljning.

Mer om tjänsten

På jobbet kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att ringa och använda mail för att kontakta privatpersoner. Du kommer kontakta befintliga kunder, tidigare kunder och nya kunder, med hjälp av din behovsanalys kommer du att erbjuda olika typer av produkter. I denna roll får du variation på dina arbetsdagar!

Det finns därför möjligheter att utvecklas och klättra inom vår kunds organisation, till mer seniora positioner och även mer avancerad försäljning - främst företagsförsäljning.

Här får du:
  • En trygg anställning på 80-100%
  • Flexibla arbetstider utifrån dina behov
  • Friskvårdsbidrag
  • Bra teamkänsla och kul på kontoret
  • Utbildning och kontinuerlig personlig utveckling
  • Karriärmöjligheter på företaget
  • Tillsvidareanställning
  • Möjligheter att påverka
Din profil

För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är en glad person som gillar att vara en del av ett team, hos denna kund är att det är viktigt att ha kul tillsammans.
Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga, har du energi och gillar att lära dig tror vi du kommer att trivas hos dem.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta Clara Åström på clara.astrom@dreamwork.se, eller 073 501 35 77.
Mer info
Kontaktperson Clara Åström
Telefon 073 501 35 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.