Adminstratör som vill jobba extra

Adminstratör som vill jobba extra

Kort om tjänsten

Söker du extraarbete och redan nu vill säkra sommarjobbet under 2019?

Dreamwork söker nu för kunds räkning en serviceminded och flexibel medarbetare som kan arbeta några timmar i veckan samt under jul- och sommarledigheterna.

Mer om tjänsten

Hos uppdragsgivaren är kunden och dennes behov och upplevelse alltid i centrum. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av service, support och administration.

Du tar hand om ansökningar och frågor som kommer in från samarbetande leverantörer via ett särskilt system samt per mail och telefon. Du sköter också posten vilket innebär kontroll av kontrakt och annan tillkommande administration.

Du kommer att få introduktion samt information och tillgång till de rutiner och regler som finns att följa.

Start är omgående och dina arbetstider kommer att variera efter behov och din möjlighet att arbeta. Du kommer främst att hjälpa till i samband med jul och sommarsemestrar liksom i anslutning till övriga storhelger. Här behövs du hela dagar.

Under övriga året önskar kunden hjälp då trycket är extra högt eller om ordinarie personal är på tjänsteresa eller frånvarande av annan orsak. Här kan det behövas både kortare och hela dagar.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du både är noggrann, social och engagerad. Du har en vilja att hjälpa och att lösa problem. Du drivs av god service med hög kvalité.

Du är prestigelös och ber du om hjälp när du behöver samtidigt som du har ett driv att hela tiden ta dig till ny information och lära dig mer om tjänsterna och produkterna som kunden erbjuder.

Du är strukturerad och kan hantera flera ärenden samtidigt och förstår vikten av att allt arbete är sekretessbelagt och måste följa olika regelverk.

Vi ser gärna att du har telefonvana samt är en van dator- och systemanvändare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jill Holmgren.
Mer info
Kontaktperson Jill Holmgren
Telefon 08-446 47 11
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.