Driven och självständig rekryterare till Donald Davies & Partners

Driven och självständig rekryterare till Donald Davies & Partners

Vill du vara med och hitta de bästa projektledarna? Vill du arbeta i ett entreprenöriellt och dynamiskt företag som präglas av nytänkande, engagemang och utveckling? Då kanske rollen som rekryterare hos Donald Davies & Partners är något för dig. Här får du möjlighet att driva Donald Davies & Partners rekryteringserbjudande och arbeta med spännande tjänster inom projektledning.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Rollen innebär att du är ansvarig för rekryteringen hos DD Rekrytering, som är ett nischat bolag inom Donald Davies och Partners. Verksamheten hanterar koncerninterna rekryteringar för moderbolaget Donald Davies & Partners och för systerbolaget DD Spring, samt även rekryteringsuppdrag åt Donald Davies kunder. Du kommer att arbeta med rekrytering av projektledare, inom olika specialistområden, där rollerna är av både junior och mer senior karaktär

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ansvarar för alla delar i rekryteringsprocessen och planerar självständigt din tid som du fördelar på searcharbete, intervjuer, möten med beställare och presentation av kandidater mm. Du arbetar nära företagets säljare och följer med på kundmöten och tillsammans driver ni affärerna framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat några år med rekrytering, gärna i en roll som rekryteringskonsult. Du har god erfarenhet av att driva hela rekryteringsprocesser där du med fördel rekryterat till komplexa tjänster. Har du erfarenhet från konsult- och/eller bemanningsbranschen är detta meriterande liksom god erfarenhet av searcharbete. Du är en van användare av sociala medier för att attrahera kandidater och du navigerar framgångsrikt via framförallt LinkedIn. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Personen vi söker ska brinna för att hitta rätt kandidat och bygga ett stort nätverk för att etablera vår affär och bidra till vår vision att ha Sveriges bästa kompetensbas inom projekt. Du är en driven och kreativ person med höga ambitioner. Ordning och reda och struktur är en självklarhet för dig och du levererar resultat snabbt och effektivt utan att tumma på kvalité. Du är en lagspelare som kommunicerar och för dig smidigt i relationen med andra, men trivs också att arbeta på egen hand.

Om verksamheten

DD Rekrytering är ett specialiserat rekryteringsbolag som tillgodoser behovet av medarbetare, chefer och resurser på olika nivåer till alla typer av projekt och verksamheter. Företag och organisationer väljer att i allt större utsträckning bedriva interna såväl som externa projekt. Det gör att vi är en samarbetspartner från ledningsnivå ut i verksamheten till pågående eller kommande projekt. Läs mer på ddrekrytering.se
Som dotterbolag till Donald Davies & Partners har DD Rekrytering tillgång till en gedigen kunskap om projektverksamhet och de roller som krävs. Våra koncerngemensamma värdeord - mod, trygghet och förmåga - genomsyrar allt vi gör. Vi har modet att tänka nytt, trygghet i vår bakgrund och erfarenhet av rekrytering samt förmågan att finna rätt uppdrag och rätt person utifrån ditt behov.
Vi kan rekrytering och vi kan projekt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (10 dagar kvar)