Kundansvarig säljare till Dokumentera

Kundansvarig säljare till Dokumentera

Vi söker en Kundansvarig säljare som kan komplex tjänsteförsäljning och älskar att vara ute hos kund och hitta nya affärsmöjligheter.

I rollen som Kundansvarig säljare är du en viktig person i Dokumenteras fortsatta utveckling. Ditt huvudsakliga uppdrag är att hitta nya kunder och affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationen med våra befintliga kunder. Som säljare på Dokumentera behöver du snabbt kunna sätta dig in i våra kunders verksamheter och förstå hur våra tjänster inom teknisk information och dokumentation samt informationshantering kan skapa värde för kunderna. Vår kundbas består av både stora, väletablerade företag och mindre, mer nischade företag i spännande branscher.

Vi söker dig som:
  • Har flera års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning till företag, gärna från konsultverksamhet
  • Har erfarenhet från olika branscher i näringslivet, gärna från de branscher vi verkar inom
  • Har kunskap/erfarenhet/utbildning inom teknik/IT
  • Har en positiv inställning
  • Kan analysera kundens problem och tänka strategiskt
  • Är bra på att kommunicera och skapa goda relationer med kollegor och kunder

För att trivas och lyckas som säljare hos oss är du:
  • Lyhörd och beredd att lära dig nytt, även om du jobbat länge i säljrollen
  • Prestigelös
  • Ansvarstagande
  • Resultatorienterad
  • Energisk och uthållig
  • Bra på att hålla många bollar i luften och få saker och ting gjort

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stimulerande miljö där du får utvecklas som säljare och person med våra kunder, vårt duktiga säljteam och våra proffsiga och kunniga konsulter. Du jobbar i ett drivet säljteam med väl utvecklade säljmetoder där laget går före jaget. Vi vill utvecklas med dina idéer och erfarenheter och jobbar hela tiden på att bli lite bättre. Som konsultbolag lägger vi mycket kraft på att få alla att trivas och utvecklas och vi har en härlig stämning bland våra medarbetare.

Sök idag!
Vi svarar gärna på dina frågor om tjänsten, ring Henrik Rehmberg på 0709-727 337 eller kontakta honom på henrik.rehmberg@dokumentera.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt och vi rekryterar löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Henrik Rehmberg
Telefon 0709-727 337
Email Mejla Henrik Rehmberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dokumentera.se
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dokumentera är ett ungt, framgångsrikt konsultbolag specialiserat på att hjälpa företag och organisationer att bli mer effektiva och framgångsrika med hjälp av en förbättrad information och teknisk dokumentation samt informationshantering. Dokumentera växer och utvecklas med sina anställda. Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer.

Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att beskriva sina produkter, tjänster, interna processer och rutiner samt att göra information tillgänglig. Allt för att förbättra våra kunders konkurrenskraft. Dokumentera startade sin verksamhet 2007 och sedan dess har vi jobbat med ett stort antal nöjda kunder, varav de flesta är stora, svenska företag i många olika branscher.