Mötesbokare B2B sökes på deltid till framgångsrikt bolag

Mötesbokare B2B sökes på deltid till framgångsrikt bolag

Är du socialt begåvad och gillar att prata med människor? Söker du ett deltidsjobb som du kan kombinera med studier eller annat jobb? Är du strukturerad, ansvarskännande och har ett trevligt sätt? Då kanske du är vår nya mötesbokare!

Som mötesbokare på Dokumentera har du telefonen som verktyg och bokar möten hos andra företag åt våra säljare. Arbetstiden är ca 10-15 tim/vecka vanliga kontorstider och du har möjlighet att själv styra din tid. Du får den utbildning som krävs för att kunna utföra jobbet. Du jobbar från vårt fina kontor i Gamla Stan, men du har också möjlighet att delvis jobba hemifrån när du blivit varm i kläderna. Vi är ett härligt, positivt och säljfokuserat gäng!

Du har en del arbetslivserfarenhet och har du jobbat som mötesbokare eller med försäljning tidigare är det ett plus. Det viktigaste är dock att du har rätt attityd, lite skinn på näsan och vill utvecklas som mötesbokare.

Vi har kollektivavtal och erbjuder dig även i övrigt bra anställningsvillkor. Din lön är en kombination av fast och rörlig lön. Start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Om du tycker att detta låter spännande får du gärna höra av dig till Henrik Rehmberg på 0709 727 337 och skicka din ansökan redan idag med brev och cv till nyttjobb@dokumentera.se. Vi rekryterar löpande.
Mer info
Kontaktperson Henrik Rehmberg
Telefon 0709 727 337
Email Mejla Henrik Rehmberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dokumentera är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. Vi är specialiserade på att analysera, skriva och organisera teknisk information och dokumentation för våra kunders räkning. Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder med kvalitativ teknisk information och dokumentation för både externt och internt bruk. Sedan Dokumentera startade 2007 har vi jobbat med ett stort antal nöjda kunder varav de flera är stora svenska företag i många olika bransher.