Doktor.se söker en accountant med erfarenhet av bokföring

Doktor.se söker en accountant med erfarenhet av bokföring

Doktor.se är en oberoende digital rådgivningstjänst som ger dig snabbare och bättre vård via telefon, chatt och video. Vi har som mål att bli Nordens bästa vårdtjänst i mobilen och vi finns till för alla när de behöver hjälp med vård och hälsa. Vi är just nu i en expansiv fas och söker nu en accountant som vill vara med och driva utvecklingen av Doktor.se till att bli en ledande aktör inom E-hälsa i Norden.

Om tjänsten
Hos oss på Doktor.se jobbar vi i en kreativ arbetsmiljö och uppmuntrar till nytänkande, lärande och eget ansvar. Doktor.se är ett entreprenörsdrivet företag i ständig utveckling där varje enskild medarbetare gör skillnad. Vi gillar initiativ, tror starkt på lagarbete och att alla bidrar till framgång. Bakom bolaget finns några av Sveriges ledande och mest framgångsrika tech-entreprenörer.

I rollen som accountant ansvarar du för koncernredovisning och koncernbokslut och kommer bland annat kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer avseende redovisningsfunktionen. Du kommer att bistå Controllern med att ta fram och analysera finansiella data samt göra månatliga kontoavstämningar och rapportering. Du ska även vara behjälplig med våra deklarationer. Rollen kan komma att innebära personalansvar på sikt.

Magi är om du också har god förståelse av lön. Vi har lagt ut det mesta av koncernens lönekörning. Målet är att lägga ut all lönekörning under året.

Accountant kommer att rapportera direkt till ekonomidirektören (CFO).

Vem är du

För detta uppdraget söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet av redovisning och koncernredovisning.

Som person är du mycket noggrann och håller en hög kvalitet i ditt arbete. Du har en utpräglad serviceförmåga och trivs i en assisterande roll mot chefer. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och drivs av administration.

Vi önskar att du är initiativtagare och har ett starkt lösningsfokus. Vi värdesätter fart i kombination med ett analytiskt arbetssätt. Vi önskar att du känner att du vill och kan bidra till företagets utveckling och framväxt.

Du är tydlig i din kommunikation och kan leda möten och ha flera projekt på gång. Du har erfarenhet att styra ditt arbete själv.

Överrapportering till CFO sker på engelska och dina rapporterande medarbetare talar svenska. Därför önskar vi att du är flytande engelska och svenska i både i tal och skrift.

Erfarenhet inom hälso- och sjukvården är inget krav men ett stort plus.

Vi erbjuder dig
Doktor.se är ett modernt och personligt vårdföretag som arbetar med digital sjukvårdsrådgivning. Hos oss blir du del av ett växande företag inom en högaktuell bransch. Vi sitter i fräscha lokaler centralt placerade i Stockholm. Vi erbjuder frihet under ansvar samt delaktighet och möjlighet att påverka. Att arbeta som accountant på Doktor.se innebär stora möjligheter till yrkesmässig utveckling i en kreativ miljö, där bra prestationer belönas.

Övrig information
Placering: Stockholm/Uppsala
Omfattning: Heltid tillsvidare
Start: Så snart som möjligt

Skicka CV och personligt brev via knappen nedan.
För frågor, ring CFO Adam Rosenholm 073 424 70 05
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli (40 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

På Doktor.se hjälper vi patienten att komma till rätt vård, i rätt tid. I vår mobil-app besvaras kontakter på chatt, telefon och video, inom 3 minuter av legitimerade sjuksköterskor och läkare. Vi skapar intakta "vårdkedjor" och följer upp alla insatser med patienten. Doktor.se förändrar tillgängligheten till svensk hälso- och sjukvård och arbetar för att varje resurs ska matchas mot det aktuella vårdbehovet. Allt för individens bästa. Vill du vara med på resan?