Säljare - fackhandeln

Säljare - fackhandeln


Distriktschef / säljare - fackhandeln
till Norra Stockholm


Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro. Doggy är ett företag på frammarsch, med ett bra säljstödssystem, vi står för många bra innovationer och man har den senaste tekniken till sin hjälp. Doggy är ett familjärt bolag som erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med fin tillväxt och stor affärspotential.  

Arbetsuppgifter
Du får möjlighet att arbeta med våra starka varumärken och kommer att ansvara för distriktets försäljning och affärsutveckling. I dina arbetsuppgifter ingår: 

  • Bearbetning av fackhandeln
  • Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt arbeta med sortiment
  • Hyllekonomi och utveckling av kategorin djurmat
  • Införsäljning av nyheter och kampanjer samt medverkan vid ombyggnationer och event
  • Du säkerställer vårt sortiment, inspirerar till säljfrämjande lösningar och utbildar butikerna i såväl produktkunskap som kategoriutveckling

Arbetet innebär ett antal resdagar per år. Distriktet är inom norra Stockholm och Norrland, där lämplig bostadsort är norra Stockholm, Uppsala eller Gävle. 

 

"Det mest stimulerande med jobbet är att få se vår positiva försäljningsutveckling. Träffa våra kunder (butikerna) som lyckas med sin försäljning efter att vi gett dom tips, idéer och kampanjförslag. Träffa hund - och kattägare som fodrar med vår mat och att få höra att deras djur mår bra är alltid lika kul."

Läs mer om vad Rickard Meijer har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/doggy

 

Din profil
Som person är du flexibel, utåtriktad och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Du har ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv.

Vi ser även att du:

  • Har arbetat med fältförsäljning inom retail gärna inom fackhandeln eller dagligvaruhandeln
  • Innehar kunskap om butiksekonomi
  • Har datorvana och behärskar Officeprogrammen samt är lättlärd gällande nya program
  • Vi ser gärna att du har ett intresse för djur, främst hund och katt

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm på 031-7045182

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 


Om företaget
En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten använde han kunskapen som han hade fått med sig från Skottland, om hur man tar vara på spillet vid tillverkning av ångpreparerade havregryn. Han förfinade och utvecklade tekniken fram till 1903 då han presenterade vårt allra första hundfoder "Vårgårda Hundmjöl".

År 1955 lanserade vi på Doggy vårt första helfoder och 50 år senare är vi först i världen med att erbjuda våtfoder i Tetra Recart. Idag är Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 230 anställda, en årlig omsättning på 740 miljoner kr och ägs av PPF, Partner in Pet Food. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy, Robur, Bozita och Katty. Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy "kärlek från Vårgårda i varje matskål".

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!