Account Manager till DocuPartner

Account Manager till DocuPartner

Vi förstärker nu vår organisation med en roll som Account Manager.

Arbetsuppgifter:
Som Account Manager hos oss arbetar du med försäljning av produkter och tjänster inom området dokumenthantering och utskriftslösningar. Du ingår i ett mycket rutinerat team med lång erfarenhet från branschen. Utöver vårt breda produkt- och tjänstesortiment erbjuder du kunderna finansieringslösningar, serviceavtal och utbildningar. Som Account Manager har du ett antal befintliga kunder och arbetar aktivt med att utveckla dessa samtidigt som du bearbetar prospekts för att växa kundstocken.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning samt ett starkt intresse för försäljning. Du är en utpräglad tävlingsmänniska med egen stark drivkraft samtidigt som du har ett ödmjukt förhållningssätt mot kundernas behov. Du trivs med ett utåtriktat arbete och har ett par års erfarenhet av att aktivt sälja till såväl stora som små organisationer. Erfarenhet från branschen eller liknande produkt- och tjänsteområden är meriterande och kompetens inom nätverkslösningar är en fördel. Då du är vår representant utåt ser vi gärna att du har ett intresse för våra produkter, tjänster och lösningar samt att du alltid sätter kundens bästa i fokus. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder..
Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter kring dokument & utskriftsrelaterade produkter och i ettframgångsrikt företag så kan DocuPartner vara något för dig. Du får ett av marknadens bredaste produktsortiment att arbeta med och en gedigen produkt- och säljutbildning. I ditt dagliga arbete får du stöd via din säljchef. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön + provision, pensionsavsättningar och tjänstebil vid fast anställning. Om du har viljan att lyckas får du får chansen till en professionell utveckling.

DocuPartner har en utpräglad team- och tävlingskultur med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.

Söka tjänsten
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pierre Akterin på tel 070-730 32 82.
Mer info
Kontaktperson Pierre Akterin
Telefon 070-730 32 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.docupartner.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
DocuPartner AB har sedan 2002 hjälpt företag och organisationer med effektivisering av den dagliga kontorsverksamheten. Vi är ett fullserviceföretag för företag och organisationer som vill uppnå effektivitet, kostnadsbesparingar och enkelhet. Vi erbjuder produkter och tjänster för allt som behövs på ett kontor:

Kontorsmaterial – Profilprodukter – Trivseltjänster – Dokumenthantering – IT-lösningar – Digital Signage
Vi finns centralt placerade i Mariehäll/Bromma i mycket trevliga och moderna lokaler med bra kommunikationer och närservice. Vår huvudsakliga marknad är Stockholm men vi har också nationella kunder och levererar över hela Sverige. Vi är ett framgångsrikt företag och söker efter personer som med kompetens, eget driv och stort engagemang vill vara med på vår resa. På DocuPartner erbjuder vi en stimulerande och utvecklande arbetsplats med högt tempo där den ambitiöse har stora möjligheter att växa inom företaget. Vi arrangerar flertalet aktiviteter och förutom årlig kickoff sker även gemensamma event kontinuerligt.

Framgångsrikt företag · Fantastiska kollegor · Utvecklingsmöjligheter · En bransch i förändring · Tävlingar · Fredagsfrukost · kick-off och AW · Utlandsresor
Vår personal kännetecknas av en professionell inställning och hög kompetens. Förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar är viktigt liksom social kompetens. Verksamheten präglas av högt tempo, snabba beslut och grundmurat engagemang för att hjälpa våra kunder.

Bra kundservice startar med nöjda medarbetare
När vår personal trivs skapar det engagemang, arbetsglädje och förutsättningar för att kunna ge bra service åt våra kunder. Vi arbetar medvetet med att skapa en arbetsplats där alla trivs och känner glädje. Läs mer om oss på www.docupartner.se