Är du sjuksköterska och letar efter nya uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta mer?

Är du sjuksköterska och letar efter nya uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta mer?

Just nu finns ett extra stort behov av din kompetens runt om i landet på grund av läget med COVID-19. All hjälp är välkommen, oavsett hur mycket eller lite du kan arbeta.

Som konsult hos oss på Docia får du uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Vi på Docia erbjuder:
  • Konkurrenskraftiga ersättningar
  • Flexibilitet
  • Bra villkor
  • Bästa möjliga service
Din profil:

Du som söker är utbildad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Omfattning:

Deltid/Heltid

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida

info@docia.se

www.docia.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://docia.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (4 dagar kvar)