Försäljningschef HORECA - Diversey

Försäljningschef HORECA - Diversey

Välkommen till ett bolag där vi är övertygade om att hållbar utveckling och lönsamhet går hand i hand. Vi levererar lösningar som inte enbart är bra för miljön utan också de som är de mest lönsamma och framgångsrika, idag som imorgon. Genom att ha detta i åtanke får du chansen att axla en säljchefsroll med fokus på tillväxt, samtidigt en möjlighet att ta ett ansvar för samhället och världen.

Din roll
I rollen som Försäljningschef innefattar bland annat att säkerställa lokal bearbetning av lokala och rikstäckande kunder inom HORECA-segmentet, där distributionen sker direkt och via återförsäljare. Du arbetar för att målen uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Du kommer att arbeta med att leda, coacha och utveckla ditt team som består av fältsäljare. Ditt och teamets fokus är att prioritera utvalda kunder inom segmentet. Du arbetar för att målen uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet.

I samråd med Sector leader och Country leader ansvarar du för framtagning av sälj- och bearbetningsplaner för ovan nämnda segment. Vi söker dig som har erfarenhet av att ge förslag på affärsupplägg och utarbeta dessa i samarbete med Sektorchefen, ÅF-ansvariga och Country Sales Lead. Tillsammans med marknadsavdelningen ansvarar du för att Diverseys produktsortiment ska svara upp mot sektorernas miljö- och kvalitetskrav samt för att kunna erbjuda ett komplett sortiment inom de aktuella varugrupperna till våra kunder. Du utfår från Liljeholmen, Stockholm och rapporterar till Sector Leader HORECA.

Din profil
Vi söker dig som kan bygga relationer och är en bra förhandlare. Du känner stort engagemang och har intresse för både människor och affärer samt en utarbetad förmåga att hantera komplexa situationer. Som person gillar du att planera, genomföra och följa upp dina initiativ för att nå dina mål. Du gillar att vara en del av en organisation med klara och ambitiösa mål, eftersom du som vi drivs av resultat. Du är en utpräglad ledare har en stor passion för att driva team för lyckosamma resultat. För maximal utdelning tror vi att du har ett par års sälj- och ledarerfarenhet inom HORECA/Foodservice-branschen.

Vi erbjuder dig:
  • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll där du arbetar med att utveckla företagets affärer.
  • Möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.
  • Ett utmanande arbete i en positiv internationell miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel på 0765259029. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här-knappen”.

Diverseys mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi levererar hela tiden nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger trygghet och effektivitet till våra kunder inom alla globala sektorer. Detta uppnås genom rengöringsprodukter, system och tjänster som på ett effektivt sätt integrerar kemikalier, maskiner, städredskap och smarta tjänster för utökad hållbarhet. Detta gör oss unika bland ledande globala hygien- och rengöringsföretag. Allt vi gör sätter kundens behov i centrum och grundar sig i övertygelsen att rengöring och hygien är livsviktigt. Med hjälp av 95 års expertis skyddar vi våra kunders verksamhet och bidrar till produktivitetsförbättringar, lägre driftskostnader och skyddande av varumärken. Företaget drivs av VD och koncernchef Dr. Ilham Kadri och har sitt huvudkontor i Charlotte, North Carolina, USA. Diversey skapade under år 2016 med sina ca. 9000 anställda över hela världen intäkter på ungefär $2,6 miljarder dollar. Läs mer på www.diversey.com eller följ oss i sociala medier.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)