Diversey söker en HORECA-säljare till Stockholm

Diversey söker en HORECA-säljare till Stockholm

Som Säljare på Diversey kommer du att ha en viktig roll i en av de ledande aktörerna inom kökshygien och lokalvård. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningsarbetet mot uppsatta mål. Din utmaning och ambition blir att tillsammans med oss, bygga vidare på en stark och lönsam verksamhet. I rollen som Säljare kommer ditt fokus vara att identifiera nya affärsmöjligheter, bygga långsiktiga relationer med dina befintliga HORECA-kunder samt ha ett nära samarbete med återförsäljare. För att lyckas i rollen krävs det att du har förmågan att planera och disponera din egen tid, för maximal prestation.

Profil
Arbetet kräver att du har en hög social kompetens med ett affärsdriv utöver det vanliga. Du räds inte för att tala inför större grupper och har lätt för att kommunicera med personer på alla nivåer, då produktutbildning och genomgångar inför större grupper tillhör en del av vardagen.

Diversey är ett internationellt bolag och stor del av den interna kommunikationen sker på engelska, därför ser vi gärna att du har mycket goda engelska språk- och skrivkunskaper.

Vi söker dig som:
  • Älskar att göra affärer.
  • Är van att planera och hantera ett stort antal kunder.
  • Har ett par års säljerfarenhet, gärna från HORECA, dagligvaruhandeln, detaljhandeln eller bransch.
  • Är driven och resultatinriktad.
  • Har en god planerings- och organisationsförmåga.
Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar.
  • Ett bolag med sunda värderingar.
  • Stora möjligheter till personlig- och yrkesmässig karriär.
  • En modern arbetsgivare med innovativa arbetsverktyg som; Ipad och praktiskt säljstödsprogram.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel på 0765259029. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här-knappen”.

Diverseys mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi levererar hela tiden nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger trygghet och effektivitet till våra kunder inom alla globala sektorer. Detta uppnås genom rengöringsprodukter, system och tjänster som på ett effektivt sätt integrerar kemikalier, maskiner, städredskap och smarta tjänster för utökad hållbarhet. Detta gör oss unika bland ledande globala hygien- och rengöringsföretag. Allt vi gör sätter kundens behov i centrum och grundar sig i övertygelsen att rengöring och hygien är livsviktigt. Med hjälp av 94 års expertis skyddar vi våra kunders verksamhet och bidrar till produktivitetsförbättringar, lägre driftskostnader och skyddande av varumärken. Företaget drivs av VD och koncernchef Dr. Ilham Kadri och har sitt huvudkontor i Charlotte, North Carolina, USA. Diversey skapade under år 2016 med sina ca. 9000 anställda över hela världen intäkter på ungefär $2,6 miljarder dollar. Läs mer på www.diversey.com eller följ oss i sociala medier.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 22 nov (5 dagar kvar)