Student / Customer Service Specialist till Discovery Networks! / Deltid

Student / Customer Service Specialist till Discovery Networks! / Deltid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Costumer Service Specialist kommer du ingå kommunikationsavdelningen på Discovery Networks. Du kommer vara med och ansvar för den dagliga kontakten med Discovery Networks tittare och konsumenter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Svara för Discoverys kontakt med tittare och konsumenter rörande innehåll-, tablå- och teknikfrågor för varumärken som Kanal 5, Dplay och Eurosport Player
  • I samarbete med Discoverys kommunikationsavdelning, arbeta fram relevanta Q&A:s för vårt innehåll och varumärken
  • Proaktivt utveckla Discoverys tittar- och konsumentkontakter
  • Monitorera och bevaka de ytor i sociala medier där Discoverys varumärken, program och talents verkar i
Din profil

Vi tror att du är en student som nyligen påbörjat din utbildning eller har minst 1 år kvar av den. För att passa in i rollen tror vi att du är en strukturerad person som vågar ta egna initiativ och leverera på utsatta mål. Du trivs med att driva processerna framåt och komma med egna förslag och lösningar. Vidare ser vi att du är en ödmjuk lagspelare som tänker nytt och kreativt. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundservice roll ses det som meriterande. Det är också viktigt att du uttrycker dig väl i svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten. Slutligen söker vi dig som vill arbeta i en utmanande miljö med internationella utvecklingsmöjligheter.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid

Rollen är ett konsult uppdrag där du blir anställd av oss på Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Discovery Networks.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag inspirerar och underhåller vi på Discovery Networks Sweden tittare med vårt innehåll och får dem att skratta, gråta, känna eller helt enkelt lära sig något nytt. Om du precis som vi tror att underhållning gör världen lite bättre och vill arbeta med människor som drivs av utmaningar, glädje och lagkänsla - tveka inte att kontakta oss.
Hos Discovery får du möjligheten att växa i en spännande och utmanande miljö där starkt lokalt innehåll mixas med internationella möjligheter. Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!