Montör/Svetsare

Montör/Svetsare

Dina arbetsuppgifter

Som montör/svetsare hos DISAB-TELLA så arbetar du i en 50/50-roll där du till ca 50% arbetar med montage av deras olika maskiner och vakuumaggregat och ca 50% med svetsning, efter varierande behov. Du kommer att vara stationerad på verkstaden där produktionen sker.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har några års arbetserfarenhet, gärna inom mekanisk verkstad. Vi ser gärna att du som söker har en gymnasieexamen från fordons- och transportprogrammet eller likande utbildning som fordonstekniker/mekaniker. Har du arbetat med likande maskiner innan så är det meriterande. Därutöver behöver du ha några års erfarenhet inom svetsning. Du vet hur man följer en svetsritning och har god erfarenhet av MIG-svetsning.

Utöver detta så kommer vi att lägga stor vikt på din sociala färdighet. Vi söker en glad och positiv medarbetare som ska fungera bra tillsammans med det team som finns idag. I rollen har du frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen. Vi ser gärna att du är en duktig problemlösare samt flexibel och noggrann.

Krav:
  • B-körkort
  • Lite kännedom om verkstadsarbete
  • Erfarenhet inom svetsning
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Önskvärt:
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Skylift
  • C-körkort
Information och kontakt

Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot DISAB-TELLA. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Erik Samuelsson
Telefon 08-540 827 41
Email Mejla Erik Samuelsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DISAB-TELLA AB är en del av DISAB Vacuum Technology AB som sedan 1976 designat och tillverkat mobila, semi-mobila och stationära vakuumaggregat. DISABs maskiner och system används inom många olika industrier för att städa, transportera och återvinna damm, smuts, grus, samt materialspill från produktionen. DISABs kunder återfinns inom entreprenad, mineral & cementindustri, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner med flera över stora delar av världen.