Lånerådgivare till Direkto - Sveriges bästa arbetsplats

Lånerådgivare till Direkto - Sveriges bästa arbetsplats

Är du en driven, serviceinriktad och metodisk säljare med hög integritet och som motiveras av att få ersättning efter individuell prestation? Vill du vara en betydelsefull del av en högpresterande kultur och samtidigt ha kul på jobbet? Då tror vi att du kommer att passa som handen i handsken i rollen som lånerådgivare hos oss på Direkto

Som lånerådgivare ringer du kallt till personer som behöver hjälp med att förbättra sin lånesituation. Du bistår med rådgivning i syfte att hjälpa kunder så att de ska kunna göra de bästa valen för deras ekonomiska situation.

I ditt arbete som lånerådgivare kommer du att bli utbildad inom försäljning och privatekonomi. Detta ger dig grundläggande kunskaper och erfarenheter inom privatekonomi som kommer att vara användbart för dig som önskar jobba vidare inom bank och finans.

Om du är en person som vill utmana dig själv och arbeta med lån och försäkringar så är Direkto företaget för dig. Vi söker medarbetare som vill vara med på vår resa, bidra till att utveckla företaget och ta det till nya nivåer. I rollen som lånerådgivare är det fördelaktigt om du är en social och driven person som fortsätter att kämpa tills dess att målet är uppnått!

Kvalifikationer för arbetsrollen:
  • Minst ett års erfarenhet av försäljningsarbete.
  • Tala flytande svenska och engelska.
  • Gymnasieexamen eller högre utbildningsnivå.
  • Goda matematiska kunskaper.

Fördelaktiga egenskaper:
  • Flerspråkig.
  • Intresse för ekonomi.
  • Hög energi-och ambitionsnivå.
  • Vara utåtriktad och social.
  • Studerar/studerat ekonomi på högskola eller universitet.

Omfattning: Heltid

Lön: Fast + provision. Den fasta delen är på 18.500 kr/månad. Därtill får du varje månad en prestationsbaserad provision.
Mer info
Kontaktperson Alexander Hägerö
Telefon 020252626
Email Mejla Alexander Hägerö
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.direkto.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt låntagare att jämföra räntor och hitta privatlån till bästa möjliga villkor. Detta gör vi genom vår kostnadsfria tjänst online och per telefon där vi också erbjuder lånerådgivning. Vi samarbetar med ledande nischbanker som har förändrat marknaden och sättet man lånar pengar på.

Direkto är ett snabbt växande företag bestående av energiska och professionella medarbetare med höga ambitioner och hög integritet. Vi tvekar inte att ta de extra stegen för att leverera förstklassig service med toppkvalitet. Vårt arbete präglas av transparens både internt och i hur vi bemöter våra kunder. Humor är en annan viktig egenskap som vi gärna ser att våra medarbetare har och delar med sig av.