Regionansvarig säljare till DinBox

Regionansvarig säljare till DinBox

Är du en tävlingsinriktad person som drivs av att göra affärer? Älskar du försäljning och letar efter en ny utmaning? Läs då vidare om tjänsten som regionansvarig säljare till spännande DinBox!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Vi söker en regionansvarig säljare som kommer arbeta med att skapa och bygga långvariga relationer med både befintliga och nya kunder inom Region Stockholm-Syd. Du utgår från Stockholm och din region sträcker sig från den södra delen av Stockholm och vidare ner i Södermanland, Närke och Östergötland. Du kommer ha kontakt med allt från återförsäljare till slutkunder och andra intressenter. DinBox arbetar mot fastighetsbranschen och är Sveriges största leverantör av digitala postboxar.

I rollen som regionansvarig säljare så kommer du framförallt att:
 • Bearbeta nya kunder (framförallt återförsäljare inom el/installation)
 • Vårda och utveckla befintliga återförsäljare för att få in fler orders
 • Kontakta och bearbeta slutkunden som främst är större fastighetsägare
 • Marknadsföra DinBox:s produkter, system och varumärke
KRAV PÅ PERSON
För att passa i rollen som regionansvarig säljare på DinBox så ser vi att din tidigare erfarenhet stämmer överens med följande:
 • Du behöver ha en gedigen arbetserfarenhet inom försäljning
 • Haft budgetansvar i dina tidigare roller
 • Flytande i svenska och mycket god kunskap inom engelska
 • Körkort B
Det är meriterande om du har erfarenhet:
 • Inom uppsökande försäljning
 • Från branschen
 • Av annan teknisk försäljning
Vi söker dig som är målmedveten, självständig och en god lyssnare som brinner för affärer. Du har lätt för att hålla i en dialog, men du har likväl lätt för att lyssna på kunderna och förstå deras behov för att på bästa sätt anpassa din försäljning. Du tilltalas av en social roll med eget budgetansvar och friheten att planera sina egna veckor. DinBox är en platt organisation som erbjuder en öppen, positiv kultur med högt i tak. Du kommer tillhöra ett säljteam och rapporterar till försäljningschefen som utgår från Stockholm.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Vårt kontor ligger i Stockholm och dina kunder finns i södra Stockholm, Södermanland, Närke och Östergötland

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se.

Företagspresentation
Sedan 2009 är DinBox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj - bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering. I dag verkar DinBox-koncernen i hela Norden. Vår affärsidé är att kombinera kvalitativa och säkra produkter med en pressad prisnivå. Genom hög volym kan vi optimera vår tillverkning och distribution. Vi är aktiva på marknaden och är lyhörda för våra kunders önskemål, och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling - där vi ligger i framkant när det kommer till digitala produkter.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, regionansvarig säljare, försäljning, account manager, key account manager, senior key account manager, SAM, AM, affärsutvecklare, BDM, BDS, säkerhet, installation, distrikt
Mer info
Kontaktperson Mattias Söderberg
Telefon 072-157 27 76
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.