DinBox söker operativ Lagerchef

DinBox söker operativ Lagerchef

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Har du erfarenhet av att leda och utveckla personal, och har du arbetat som lagerarbetare och har truckkort? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi på DinBox har kontor och lagerverksamhet i Spånga där ca 10 medarbetare arbetar dagligen, varv vi är tre personer på lagret. Vi söker en operativ lagerchef som dels kommer arbetsleda och utveckla personalgruppen, men samtidigt vara delaktig på golvet med orderplock, in- och utleverans och truckkörning.
Ni på lagret har ett varierat arbete där ni också har ett mindre monteringsjobb där ni kopplar på digitala komponenter på våra postboxar som sedan ska ut till kund.

I din roll som chef kommer du att arbeta med att utveckla medarbetarna och du jobbar med nyrekrytering av personal. Du kommer också att jobba med effektivisering av våra processer kopplade till in- och utleverans samt montering.

Hos oss får du komma till ett mindre bolag med ca 25 anställda där du får vara med och påverka! Vi har en entreprenöriell anda och ett starkt moderbolag i RCO Security.

Personprofil

Vi söker dig som brinner för ledarskap! Du ska vilja utveckla en mindre personalgrupp till att bli bättre med ökad trivsel. Vi tror att du arbetat med ledarskap och varit chef tidigare som du kan ta med dig erfarenheter från. Du räds inte konflikter utan motiveras snarare av att få en grupp att jobba bättre ihop!

Du har erfarenhet av arbete som lager- eller produktionsmedarbetare och du har god truckvana.

Du talar och skriver flytande på svenska och är van vid att arbeta med dator som redskap.

Övrigt

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 06:30 - 15:15, 45min lunch.
Plats: Spånga, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tillsammans designar, utvecklar och tillverkar vi smarta helhetslösningar för trapphus och byggnader. Som branschens första molnbaserade företag och nordens största leverantör av fastighetsboxar är vi faktiskt rätt stolta. Vi har idag lösningar och teknik som fungerar för alla typer av bostadsrätter och mindre förvaltningar - analoga som digitala. Med våra egna system, eller integrerade med andras.