Kundvärd / student

Kundvärd / student

Om rollen:

I rollen som servicevärd kommer du att arbeta med att ge den bästa servicen till Volkswagens kunder. I rollen så kommer du att arbeta med att välkomna kunder, ta emot serviceärenden, svara på frågor och lämna ut färdigservade bilar till kunden i deras servicehall. I rollen så kommer du att ha ett stort kundfokus men rollen kan även innefatta en del planering samt administration. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och vill ha en flexibel anställning vid sidan av studierna.

Arbetstiderna som du kommer jobba är morgonpass 06.45-09.15 måndag till fredag. Totalt kommer det att vara cirka 3-5 studenter som arbetar i en studentpool. Detta är ett konsultuppdrag via oss på Studentwork i 12 månader.

Din profil:

Vi ser gärna att du är student/ har en annan sysselsättning samt att du tidigare har arbetat med service samt har god datorvana. Exempel på meriterande arbetslivserfarenhet är om du arbetat i hotellreception, med konferenser, kundservice eller liknande. Har du erfarenhet eller ett intresse för bilar och teknik är det ett stort plus, men inget krav.

I denna roll är det krav att du både kan prata svenska och engelska flytande. Som person vill vi gärna att du har god kundförståelse, är stresstålig samt ansvarsfull. Det är viktigt att du har en bra känsla för service och kvalité då du under en dag kommer att ha kontakt med många kunder.

Om Studentwork:

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Din bil söker just nu 4 studenter som skall arbeta på Volkswagen Täby i deras servicehall.