IT-supporttekniker

IT-supporttekniker

Om rollen

I rollen som IT-supporttekniker på Din bil i Stockholm kommer du ingå i ett team på runt 10 personer. IT-avdelningen på Din bil supportrar huvudverksamheten med IT. Du kommer arbeta i en ren Windows-miljö med teknisk support av datorer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat om- och nyinstallationer, beställningar och utskick av datorer och annan hårdvara samt att hantera olika typer av ärenden som kommer in. Avdelningen hanterar ca 13 000 ärenden per år och tar emot ungefär lika många telefonsamtal. Du löser själv de problem som dyker upp, antingen direkt i telefonen alternativt genom att skapa ett ärende och sen hantera problemet.

Tjänsten kommer starta som ett konsultuppdrag på 6 månader där du är anställd av Studentwork. Din bil är ute efter ett långsiktigt samarbete och du kommer därför att bli överrekryterad av Din bil efter de första 6 månaderna, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Önskad bakgrund

Vi söker dig som har:
  • En avslutad gymnasieutbildning och ett par års arbetslivserfarenhet inom IT
  • Erfarenhet av Windows
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av följande system:
  • VMware, SSCM, Terminal servers, Citrix, SQL-server, Cisco
För att passa in i teamet och lyckas så bra som möjligt i rollen ser vi att du är en strukturerad, driven och självgående person som tar stort ansvar för ditt arbete. Du ser dig själv som en problemlösare och gör alltid ditt yttersta för att lösa de ärenden som kommer in. Vidare har du god samarbetsförmåga, är ödmjuk och tycker om att lära och utvecklas tillsammans med andra.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Stockholm, Hammarby Sjöstad, en IT-supporttekniker att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!